Νέα πέργκολα στο σκεπαστό της Αττικής Οδού στο Ζεφύρι κατασκευάζει ο Δήμος Φυλής




Στην ανακατασκευή της ξύλινης πέργκολας σκίασης στο σκεπαστό της Αττικής Οδού στο Ζεφύρι προχωρά ο Δήμος Φυλής με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Το έργο ξεκίνησε χθες Τετάρτη 20 Ιανουαρίου με την αποξήλωση της φθαρμένης πέργολας και εντάσσεται σε μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία χρηματοδοτείται από τα Πράσινο Ταμείο και προβλέπει την συνολική αναδιαμόρφωση του χώρου. 


«Προχωρούμε σταθερά με συνεχείς και στοχευμένες παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά προς όφελος των δημοτών και με γνώμονα την αναβάθμιση της περιοχής μας. Συνεχίζουμε στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς με πρόγραμμα, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, ώστε, όταν καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτή την μεγάλη υγειονομική απειλή, οι δημότες μας να έχουν στη διάθεσή τους νέες και περισσότερες υποδομές που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

Σε αυτοψία του έργου προχώρησε ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας ο οποίος ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο και την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ταξιαρχία Λαθουράκη, που βρέθηκαν επί τόπου, για το συνολικό χρονοδιάγραμμα των έργων. 

Η νέα πέργκολα σκίασης είναι ξύλινη κατασκευασμένη από ανθεκτικό κωνοφόρο ξύλο που λόγω της ειδικής επεξεργασίες που έχει υποβληθεί δεν χρειάζεται βάψιμο και συντήρηση. Έχει μήκος 155 μέτρα και βρίσκεται μπροστά και κατά μήκος της παιδικής χαράς. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο διήμερο.







Εργασίες αποξήλωσης 








 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου