Σύγχρονη Κτηνιατρική Στέγη απέκτησε ο Δήμος Φυλής






Ήταν ένα δίκαιο αίτημα του μεγάλου Φιλοζωικού Κινήματος του Δήμου Φυλής κι έγινε πράξη!

Ο Δήμος δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο Κτηνιατρικό Χώρο για τους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας, που όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα εγκαινιαστεί κι επισήμως με τις ευλογίες της εκκλησίας.

Για την ώρα ξεκινά πιλοτικά η στείρωση αδέσποτων ζώων με στόχο να ελεγχθεί ο πληθυσμός τους και να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τις εγκαταστάσεις της Κτηνιατρικής Στέγης που βρίσκεται στο Πάρκο Πόλης Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής και για τις οποίες εργάστηκε εντατικά όλο το προηγούμενο διάστημα ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης συνεπικουρούμενος από τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας διαχείρισης Αδέσποτων, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος ξεναγήθηκε στο χώρο κι ενημερώθηκε για τους επόμενους στόχους.

Ο Χρήστος Παππούς συνεχάρη τον Γιώργο Αβράμη και τους εργαζόμενους για την εντατική δουλειά που οδήγησε στην δημιουργία της νέας σημαντικής δομής, δίνοντας τη δέσμευση ότι στον τομέα των αδέσποτων ζώων ο Δήμος Φυλής έχει την ευαισθησία και τη διάθεση να κάνει σημαντικές παρεμβάσεις και ουσιαστικό έργο.










 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου