“Το λευκό Τριαντάφυλλο” στο θέατρο ΒΟΡΕΙΝΟ την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο...


 
Πριν το θέατρο Πέτρας όπου την Τριτη 29 Ιουνίου στις 21.00 θα ανέβει το μιούζικαλ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ των Αντώνη Χανιώτη και Λάμπρου Κομζιά , σε σκηνοθεσία Αντώνη Χανιώτη και Ραλλούς Κρινή, η εξαιρετική παράσταση στην οποία συμμετέχουν και έφηβοι ηθοποιοί από το Δήμο Φυλής, θα ανέβει την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουνίου, στο θέατρο “ΒΟΡΕΙΝΟ” στη Ζωφριά, με είσοδο Ελεύθερη...

Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανηφορίσουμε ως το ΒΟΡΕΙΝΟ που τις ζεστές νύχτες που αναμένονται, θα μας γεμίσει με τη δροσιά που φέρνει στις ψυχές των ανθρώπων η τέχνη του Θεάτρου.

Πολλώ δε μάλλον γιατί στη σκηνή του ΒΟΡΕΙΝΟΥ έχουμε να απολαύσουμε παράσταση λόγω των υγειονομικών συνθηκών, πάνω από ένα χρόνο.

Ήρθε η ώρα λοιπόν...


ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

«…γιατί…ζω, σημαίνει για πάντα…»

Των Αντώνη Χανιώτη και Λάμπρου Κομζιά


Λίγα λόγια για την παράσταση

«Ωραία δε θα ήταν να είμαστε πάντα μαζί;»

Αν κοιτάξεις μέσα στα σκοτεινά νερά της λίμνης , ίσως δεις την απάντηση… Ίσως όμως απλά να δεις το πρόσωπό σου…Ίσως , πάλι, να δεις το φως του φεγγαριού… Ίσως τελικά να δεις αυτό που θα έβλεπες αν κοίταζες βαθιά μέσα σου…

Τα ερωτήματα που θέτει το έργο είναι πολλά και προσεγγίζει με απέραντο σεβασμό την αιωνιότητα της ανθρώπινης ψυχής. Ισορροπεί στα όρια του κτιστού με τον άκτιστο κόσμο, χωρίς όμως να χάνει ούτε στιγμή την επαφή του με τη γήινη πραγματικότητα.

Το Λευκό Τριαντάφυλλο, το πρώτο μέρος της Τριλογίας των Λουλουδιών κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Πέτρας στις 29/6 και συναντάμε δύο μοναδικότητες!

Το νέο ελληνικό δίδυμο δημιουργών μιούζικαλ (Αντώνης Χανιώτης-Λάμπρος Κομζιάς) και το ότι παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν on stage 30 ταλαντούχοι έφηβοι, που φιλοδοξούν να αποτελέσουν την πιο επιτυχημένη ομάδα μιούζικαλ στην Ελλάδα!

Λίγα λόγια για το έργο:

Πρόκειται για ένα μεταφυσικό παραμύθι που εκτυλίσσεται στο Μπίλα Τρογιάντα, ένα ουκρανικό χωριό στα τέλη του 19ου αιώνα.

Η Ίρμα , ένα 16χρονο κορίτσι, πηγαίνει να περάσει στο χωριό τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τη Ραΐσα, την αγαπημένη της ξαδέρφη. Εκεί θα δοκιμαστούν οι γνώσεις και τα πιστεύω της και θα έρθει αντιμέτωπη με τοπικούς θρύλους, σκοτεινά μυστικά και μια αλήθεια που μόνο η καρδιά μπορεί να κατανοήσει...

Σημείωμα σκηνοθέτη:

Υπάρχει ο χώρος… Υπάρχει ο χρόνος… Υπάρχει και η ψυχή… Ξέρεις ποιο από τα τρία είναι μεγαλύτερο; …Δε σου λέω γιατί μπορεί να τρομάξεις…

Αντώνης Χανιώτης

Η ζωή παίρνει τη μορφή που της δίνουμε. Ας αφήσουμε τις άπειρες πραγματικότητες που μπορεί να δημιουργήσει το μυαλό μας να μας εκπλήξουν!

Ραλλού Κρινή

Συντελεστές:

Συγγραφείς : Αντώνης Χανιώτης – Λάμπρος Κομζιάς

Καλλιτεχνική διεύθυνση : Αντώνης Χανιώτης

Μουσική : Αντώνης Χανιώτης – Timo Tolki

Στίχοι : Αντώνης Χανιώτης – Λάμπρος Κομζιάς

Σκηνοθεσία : Αντώνης Χανιώτης – Ραλλού Κρινή

Βοηθοί σκηνοθέτη : Αφροδίτη Ζαρμπίνη - Άρτεμις Τόλια – Δήμητρα Χρονάκη

Χορογραφίες : Ραλλού Κρινή

Κινησιολογία: Ραλλού Κρινή

Σκηνογράφοι : Δήμητρα Μαρίνη - Γιώργος Χατζησπύρου

Κουστούμια : Δήμητρα Μαρίνη - Αναστασία Αντωνάκη

Φωτογραφίες – Βίντεο : Πάτροκλος Σκαφιδάς

Σκιαγράφηση χαρακτήρων : Λάμπρος Κομζιάς

Μουσικός παραγωγός - Ηχοληψία : Βασίλης Αβραντίνης

Η ηχογράφηση του soundtrack έγινε στο Athens Music Studio, έπαιξαν οι μουσικοί Αντώνης Χανιώτης, Βασίλης Αβραντίνης, Βαλεντίνος Ντούλιας.

Παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν επί σκηνής τα μέλη των Δυτικών Πινελιών, παιδιά και νέοι 9-17 ετών.

«Το Λευκό Τριαντάφυλλο»

Θέατρο Πέτρας

Τρίτη 29 Ιουνίου στις 21.00

Τιμή Εισιτηρίων : 10 ευρώ Γενική Είσοδος

Trailer παράστασης:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου