Θέατρο για παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων


 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,


Με στόχο τη διαπαιδαγώγηση και την ψυχαγωγία των παιδιών, θα προβληθεί στους Παιδικούς και Βρεφικούς σταθμούς μας, μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση εξ’ αποστάσεως, με την βοήθεια της τεχνολογίας, προσαρμοσμένη στις νέες υγειονομικές συνθήκες. Η παράσταση θα προβληθεί μέσω προτζέκτορα και με την κατάλληλη ηχητική κάλυψη.


Έτσι, ειδικά για την περίοδο της πανδημίας τα παιδιά θα παρακολουθήσουν, μια άρτια θεατρική παράσταση σε μαγνητοσκοπημένη μορφή.


Η θεατρική παράσταση έχει τίτλο « ΌΤΑΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ» από το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ . ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.


Πρόκειται για μία χαρούμενη, κωμική και μουσική παράσταση με πολλές κούκλες, με όμορφα λυρικά τραγούδια, η οποία μέσα από τον μύθο του αηδονιού , προσεγγίζει την φιλία, τη διαφορετικότητα και τον σεβασμό στον διπλανό μας.


Οι παραστάσεις θα προβληθούν σε όλους τους Παιδικούς και Βρεφικούς σταθμούς, από την Τρίτη 8 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 18 Ιουνίου.


Φωτογραφικό υλικό, μετά το τέλος της προβολής των παραστάσεων αυτών, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας στο διαδίκτυο www .psdf.gr.


H δραστηριότητα αυτή, πραγματοποιείται στα πλαίσια της προσπάθειας μας, για την καλύτερη και ποιοτικότερη φιλοξενία των παιδιών στους σταθμούς, καθώς πιστεύουμε ότι το θέατρο είναι ένας τρόπος ώστε να εμπλουτίσουν την φαντασία, τις ευαισθησίες και τους ορίζοντες τους!


Με εκτίμηση 

ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων 

Παναγιώτης Καμαρινόπουλος 
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου