Σήκωσαν το κύπελλο της νίκης μαζί με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού οι Αθλητές των Ακαδημιών του Α.Ο ΠΑΡΝΗΘΑ


Παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021 οι βραβεύσεις των Τμημάτων Υποδομών του Α.Ο ΠΑΡΝΗΘΑ που αφορούσαν σε σημαντικές νίκες που πέτυχαν οι αθλητές των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.

Πιο συγκεκριμένα οι μικροί αθλητές του Α.Ο ΠΑΡΝΗΘΑ διακρίθηκαν με :

  • Την κατάκτηση της 1ης ΘΕΣΗΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αάλας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 για την κατηγορία Κ12 που δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω των απαγορεύσεων για την πανδημία.
  • Την κατάκτηση της 3ης ΘΕΣΗΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σάλας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 για την κατηγορία Κ14.
  • Την κατάκτηση της 2ης ΘΕΣΗΣ στο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σάλας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 για την κατηγορία Κ14.

Τη χαρά των βραβεύσεων μοιράστηκαν με τα παιδιά ο Προπονητής τους Χρήστος Ράλλης, που τους οδήγησε στις σημαντικές διακρίσεις τους με τη στήριξη του Χρήστου Πιπίνη και τη συνδρομή στο Τεχνικό Επιτελείο της Α.Ο Πάρνηθας, Αχιλλέα Τσιάκαλου. Πολύτιμη εξάλλου υπήρξε για τους αθλητές και η συνδρομή της φυσιοθεραπεύτριας των Τμημάτων, Χαράς Ασημακοπούλου.

Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Πρόεδρος του Α.Ο ΠΑΡΝΗΘΑ Ιωάννης Διονυσόπουλος κατά το σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε κι ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον αναπληρωτή Δημάρχου Μαρίνο Σαρλά για την παρουσία και τη συμμετοχή τους στην χαρά των μικρών αθλητών που παρά τις αντίξοες συνθήκες όπως επεσήμανε, κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, κάνοντας περήφανους τόσο τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Α.Ο ΠΑΡΝΗΘΑ αλλά και τους γονείς τους.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από την πλευρά του, συνεχάρη τους μικρούς αθλητές, τους ευχήθηκε να έχουν πάντα νίκες αλλά και ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι όπως τους αξίζει ενώ ο ίδιος φόρεσε τα μετάλλια στο λαιμό τους και σήκωσε μαζί τους το Κύπελλο της νίκης!

Ο αναπληρωτής Δημάρχου Μαρίνος Σαρλάς τέλος, συμμετείχε με ιδιαίτερη χαρά και ξεχωριστά συναισθήματα στις βραβεύσεις καθώς έχει υπάρξει επί σειρά ετών μέλος της αθλητικής οικογένειας του Α.Ο Πάρνηθα. Στον επιγραμματικό χαιρετισμό του μάλιστα επεσήμανε, πως ο συγκεκριμένος αθλητικός σύλλογος εκτός από το προπονητικό κομμάτι δίνει μεγάλη βαρύτητα και στο ήθος των χαρακτήρων με αποτέλεσμα εκτός από καλούς αθλητές να δημιουργεί και καλούς ανθρώπους!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

          



























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου