Σημαντική διάκριση του Δήμου Φυλής για τη μεγάλη απορρόφηση Ευρωπαϊκών και Εθνικών κονδυλίων στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων

 

Νέα Σημαντική διάκριση για τον Δήμο Φυλής, στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου “Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική και Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”, που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Κλεισθένης και η Forum Training & Consulting.

Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, από τις 2 έως τις 4 Ιουλίου 2021, η επιστημονική επιτροπή καλών πρακτικών της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων “Κλεισθένης, βράβευσε το Δήμο Φυλής, στο πρόσωπο του Δημάρχου Χρήστου Παππού, για τη μεγάλη απορρόφηση Ευρωπαϊκών και Εθνικών κονδυλίων, όπως και για την εκτέλεση των αντίστοιχων έργων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Επιστημονικό Συνέδριο πήραν μέρος περισσότεροι από 580 Σύνεδροι. Την Κεντρική Ομιλία έκανε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης. Συμμετείχαν 220 διακεκριμένοι ομιλητές από τον Πολιτικό, Επιστημονικό και Αυτοδιοικητικό χώρο , ενώ συνολικά για τις καλές πρακτικές τους σε διάφορους θεματικούς τομείς, τιμήθηκαν 30 Δήμοι από όλη τη χώρα.

Τον Δήμο Φυλής εκπροσώπησαν, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ο επιστημονικός συνεργάτης Δημάρχου Ιωάννης Λιάκος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

“Θέλω να συγχαρώ την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων, τον Πρόεδρο της Μιχάλη Χρηστάκη, τον οικοδεσπότη Δήμαρχο Κορίνθου Βασίλη Νανόπουλο καθώς και τον συντοπίτη μας Γενικό Διευθυντή της Forum Training & Consulting Ιωάννη Νικλήτσα, για το υψηλό επίπεδο και την άρτια διοργάνωση του Επιστημονικού Συνεδρίου.

Η νέα διάκριση του Δήμου Φυλής μας γεμίζει χαρά αλλά πρωτίστως με την ευθύνη, να συνεχίζουμε με αμείωτο ζήλο και σκληρό, καθημερινό αγώνα, την επίτευξη νέων σημαντικών στόχων” τόνισε σχετικά με τη βράβευση του, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Συνέδριο
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου