Επαρκής και με πιστοποιητικό να σχεδιάζει και να διαχειρίζεται έργα ο Δήμος Φυλής



 
Πιστοποιητικό διαχειριστικής επάρκειας τριετούς διάρκειας (από τις 21-7-2021 έως τις 20-7-2024) χορηγήθηκε στο Δήμο Φυλής.

Το σχετικό πιστοποιητικό πιστοποιεί ότι, μετά από επιθεώρηση, το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο εφαρμόζει ο Δήμος Φυλής, βρέθηκε σύμφωνο με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015.

Αυτό, σε πρακτικό επίπεδο, σημαίνει ότι ο Δήμος Φυλής απέδειξε πως είναι σε θέση να προγραμματίζει, να σχεδιάζει, να ωριμάζει, να διενεργεί διαγωνισμούς, να παρακολουθεί, να διαχειρίζεται, να πιστοποιεί το φυσικό αντικείμενο και την οικονομική διαχείριση συγχρηματοδούμενων έργων.

Η χορήγηση του πιστοποιητικού αποτελεί προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση έργων του Δήμου Φυλής από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, αφού ο φορέας χρηματοδότησης πρέπει να γνωρίζει ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, δηλαδή ο Δήμος Φυλής, είναι σε θέση να φέρει σε πέρας όλες τις διαδικασίες που αφορούν στη μελέτη, στην κατασκευή και στην οικονομική του διαχείριση.

Παραλαμβάνοντας το Πιστοποιητικό που χορήγησε ο ελεγκτικός οργανισμός ΛΕΤΡΙΝΑ ΑΕ, ο οποίος ειδικεύεται σε πιστοποιήσεις, επιθεωρήσεις και ελέγχους, ο Δήμαρχος Φυλής δήλωσε παρουσία συνεργατών του:

“Ο Δήμος Φυλής δεν είναι τυχαία ο Δήμος με τα περισσότερα έργα σε όλη την Ελλάδα. Εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις έργων γιατί αποδεδειγμένα μπορεί να τα σχεδιάζει, να τα διαχειρίζεται και να τα φέρνει σε πέρας. Ευχαριστώ τη ΛΕΤΡΙΝΑ ΑΕ που εκτίμησε την προσπάθειά μας και όλους τους συνεργάτες μου που δουλεύουν, καθημερινά, για να βρίσκεται ο Δήμος στην πρώτη γραμμή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου