Με πλάνο ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Φυλής


 

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης, ο Δήμος Φυλής εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση 120.000,00 για τη σύνταξη του επιχειρηματικού σχεδίου (master plan) από το το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Στόχος του Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης, είναι μέσα από την αποτύπωση και την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης των Υποδομών και των δεδομένων και μέσα από την απαρίθμηση δυνατοτήτων, προβλημάτων και ελλείψεων, να γίνει η καταγραφή αποδοτικών και βιώσιμων τρόπων διαχείρισης του υδροδοτικού συστήματος του Δήμου Φυλής.

Βασική παράμετρος είναι η διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού, που προσφέρεται στον καταναλωτή.

“Η στρατηγικός στόχος της υδρολογικής αυτάρκειας και του εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Φυλής γίνεται με τρόπο οργανωμένο και για τον σκοπό αυτό εξασφαλίσαμε νέα πίστωση. Με τα νέα έργα θα προστατεύσουμε την υγεία των συνδημοτών μας και θα περιορίσουμε τις απώλειες νερού στο δίκτυο. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για τη δουλειά που έχουν κάνει και στον τομέα της ύδρευσης καθώς και τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για την ένταξη του νέου έργου” τόνισε, σχετικά, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.Αξίζει να σημειωθεί ότι τις διαδικασίες έφεραν σε πέρας ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημάρχου Γιάννης Λιάκος.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου