Νέες διακρίσεις για την θεατρική Ομάδα “Υπερφωτισμένοι” Άνω Λιοσίων στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στη Μονεμβασιά


Βραβείο Β' Ανδρικού ρόλου για τον ταλαντούχο "Υπερφωτισμένο" Δημήτρη Μαρτάκο

Νέες διακρίσεις για την θεατρική Ομάδα “Υπερφωτισμένοι” Άνω Λιοσίων. Συμμετέχοντας ανάμεσα σε 11 υψηλού επιπέδου επιλεγμένες με αυστηρά κριτήρια θεατρικές ομάδες στον 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Μονεμβασιάς με την παράσταση "Μετασεισμική Ακολουθία ή Πώς την κάνουν οι Κινέζοι", ο Σκηνοθέτης και δημιουργός του έργου Γιάννης Γαλανόπουλος κατέκτησε "Έπαινο Πρωτότυπου Κειμένου" ενώ το Βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου το κέρδισε ο ταλαντούχος ηθοποιός της Ομάδας Δημήτρης Μαρτάκος (για τον ρόλο του Μηνά Μουστρούφα).



Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την απονομή


Εξάλλου, ο Γιάννης Γαλανόπουλος που συμμετείχε και ως ηθοποιός στην παράσταση ήταν ένας από τους 4 υποψηφίους για το Βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου (για την ερμηνεία του υπαλλήλου στο γραφείο τελετών "Λάζαρου Κόλλυβα").


Με ανάρτηση του στην σελίδα των ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ στο facebook, o σκηνοθέτης απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Φυλής και προσωπικά στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και στον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη για την βοήθεια και τη μεταφορά της Ομάδας και των σκηνικών στο Φεστιβάλ της Μονεμβασιάς.



Ευχαρίστησε επίσης τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή για τη ζεστή φιλοξενία και φυσικά τα μέλη της Ομάδας που έλαβαν μέρος στην παράσταση και πιο συγκεκριμένα τους συνδημότες : Σοφία Γκαραβέλα, Μπαρμπηλένα Τριανταφύλλου, Δημήτρη Μαρτάκο, Σπύρο Μαυρή, Νίκη Πλαβούκου, Δήμητρα Ολυμπία Γαλανοπούλου, Ελευθερία Τριανταφύλλου, Χρυσάνθη Δήμου, Μιχάλη Οικονομάκο, Λιάννα Βασιλάρα και τη σταθερή αξία με την συμμετοχή της στο έργο μέσω ήχου, της μοναδικής Ελένης Γερασιμίδου!




Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεατρική Ομάδα συμμετέχει σε σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς ανά την Ελλάδα με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής και στα τρία χρόνια λειτουργίας της έχει ήδη αποσπάσει βραβεία και επαίνους, αρχής γενομένης από το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεατρικών Εργαστηρίων Σπερχειάδας, τον περασμένο Οκτώβρη.

Τα επόμενα ραντεβού των Υπερφωτισμένων με την αρωγή του Δήμου Φυλής έχουν κλειστεί για την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις βραδιές πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών με τους Εχρθούς Εξ Αίματος του Αρκά και την “Μετασεισμική Ακολουθία ή Πώς την κάνουν οι Κινέζοι” στο Πάρκο Τρίτση στις 25/9.

Ακολουθεί o σύδεσμος video με την απονομή στον Δήμο Μονεμβασιάς

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου