«Έτοιμα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φυλής για τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022»


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προετοιμασίας και συντήρησης των σχολικών κτηρίων Γυμνασίων και Λυκείων και παραδόθηκε ο απαιτούμενος υλικοτεχνικός εξοπλισμός για την νέα σχολική χρονιά.

Αποτέλεσμα διαρκούς προσπάθειας καθ΄ όλη την θερινή περίοδο υπό την επίβλεψη του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκου Χατζητρακόσια, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Παράλληλα ενόψει της νέας περιόδου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Δ/ντες των Γυμνασίων και Λυκείων την Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου 2021 για ζητήματα υποστήριξης, παρεχόμενων υπηρεσιών και εύρυθμης λειτουργίας, όπου υπήρξε κοινή διαπίστωση η πολύ καλή συνεργασία, η πληρότητα και η ετοιμότητα των σχολείων να υποδεχθούν μαθητές κι εκπαιδευτικούς.

Επιπλέον ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη διαρκή λήψη μέτρων για την υποστήριξη και ασφαλή αντιμετώπιση των ζητημάτων λόγω της πανδημίας covid-19, στα πλαίσια των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των αρμοδιοτήτων που έχουν ορισθεί.


Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (Β΄ ΕΣΕ) Δήμου Φυλής Νίκος Χατζητρακόσιας εύχονται σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις συντηρήσεις των Σχολείων 
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου