Με 31 πτυχιούχους Proficiency και Lower αγγλικών και γαλλικών αρχίζει η νέα χρονιά για το κέντρο ξένων γλωσσών Start Smart στα Άνω Λιόσια

Ξεκινούν σήμερα 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές 




Το κέντρο ξένων γλωσσών Start Smart της Ελένης Πετροπούλου μπαίνει στην 14η σχολική χρονιά του και η έναρξη των εγγραφών ξεκινά σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2021 ανακοινώνοντας τους 31 πτυχιούχους της χρονιάς που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο. 

Πρόκειται για μαθητές που κατάφεραν σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω του Κορωναιού, μέσω τηλεκπαίδευσης και με ελάχιστα δια ζώσης μαθήματα, να κατακτήσουν τον στόχο τους και να πάρουν το Proficiency των αγγλικών, το Lower αγγλικών αλλά και γαλλικών καθώς και άλλα πτυχία. 

Φέτος, όπως και πέρυσι το Start Smart στην οδό Πίνδου 71, προσφέρει την A’ Junior δωρεάν και μαζί δωρεάν και τα βιβλία, την τσάντα και τα σχολικά για μια αξέχαστη εμπειρία στον κόσμο των αγγλικών, χωρίς άγχος για δίδακτρα αλλά και για το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης που θα προσφερθεί στους μαθητές! 



Δωρεάν επίσης και η τάξη Pre Junior για παιδιά Α’ δημοτικού! Εδώ και πολλά χρόνια η Ελένη Πετροπούλου προσφέρει τα μέγιστα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση των Άνω Λιοσίων. Το Κέντρο της είναι από τα ελάχιστα πλέον Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα που συμμετέχουν στις απαιτητικές εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge.

 Αξίζει να πούμε ότι το Start Smart ήταν το πρώτο φροντιστήριο στην Δυτική Αττική, που το 2008 καινοτόμησε με την χρήση του διαδραστικού πίνακα. Όλες οι αίθουσες πλέον είναι ψηφιακές και σε συνδυασμό με την κλασσική διδασκαλία τα παιδιά απολαμβάνουν μια δυνατή διδακτική εμπειρία. Στο πλευρό της Ελένης Πετροπούλου από το ξεκίνημα του Start Smart και ο σύζυγός της Γιάννης Γαλανόπουλος, ο βραβευμένος θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης της θεατρικής Ομάδας «Υπερφωτισμένοι» Άνω Λιοσίων. Από κοινού, μαζί και με τους μαθητές του κέντρου, προσφέρουν και κοινωνικό έργο, επειδή πιστεύουν ότι οι κοινωνικές δράσεις ολοκληρώνουν βιωματικά τους μαθητές, πέρα από την εκπαίδευση. 

Όλοι θυμόμαστε τη δράση «Κούρεμα στην τάξη» όπου οι μαθητές του Κέντρου δώρισαν 71 κοτσίδες προκειμένου να γίνουν περούκες για παιδιά με καρκίνο. Ακόμη θυμόμαστε ότι τα παιδιά έχουν γίνει εθελοντές πωλητές στο παζάρι που έκανε το «Εργαστήρι» στο Μετρό Συντάγματος ή ότι έχουν συλλέξει τόνους από πλαστικά καπάκια και αγοράσει αναπηρικά αμαξίδια με την δράση «Αγάπη στο καπάκι!».

 Start Smart School – Eleni Petropoulou Πίνδου 71, Δροσούπολη Άνω Λιοσίων, 2102486652 (εγγραφές καθημερινά 18:00-20:30)



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου