Δημόσιες ευχαριστίες του Γιάννη Γαλανόπουλου στον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη

 ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΟΙ ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ



Με τη συμμετοχή της στους “4ους Πανελλήνιους Αγώνες Θεατρικών Εργαστηρίων”, που διοργανώνονται στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, συνεχίζει την πλούσια φετινή της δραστηριότητα η θεατρική ομάδα ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ του Δήμου μας.
Με το εξαιρετικό έργο του Αρκά “Εχθροί εξ αίματος”, που θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, στο κινηματοθέατρο “Πάνθεον”, ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαλανόπουλος και οι συνεργάτες του φιλοδοξούν να διακριθούν και φέτος. Η περσινή τους εμφάνιση στο Φεστιβάλ (με το έργο ¨Μετασεισμική Ακολουθία”) τους είχε αποφέρει δύο πανελλαδικά βραβεία, από την κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ, στην οποία συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες.
Στο πλευρό τους ο Δήμος Φυλής, ο οποίος στηρίζει την προσπάθειά τους. Ο Γιάννης Γαλανόπουλος έχει απευθύνει δημόσιες ευχαριστίες στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού και στους συνεργάτες του, αλλά στέκεται, ιδιαίτερα, στον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη. “Ο Μιχάλης μας βοηθάει ουσιαστικά και αθόρυβα. Τον έχει συγκινήσει η προσπάθειά μας και ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους συντελεστές της ομάδας μας είναι νέοι άνθρωποι που βρίσκονται στην ηλικία της κόρης του. Τον ευχαριστούμε, από καρδιάς, γιατί σε πολλές περιπτώσεις,έχει υπερβεί τον εαυτό του για να μας βοηθήσει”, τονίζει ο σκηνοθέτης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου