Πρώτο κουδούνι στα Σχολεία με τις ευλογίες της εκκλησίας, θερμές ευχές και μέτρα προστασίας





 



Με τις ευλογίες της Εκκλησίας και την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας ενάντια στην πανδημία, σήμανε το πρώτο κουδούνι σε όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής.

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της Δημοτικής Ενότητας των Άνω Λιοσίων τον Αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ Αθηνάγόρας, ο οποίος ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, να έχουν μια καλή κι ευλογημένη χρονιά.

Ο Μητροπολίτης επεσήμανε απευθυνόμενος στα παιδιά ότι η φράση που ακούγεται κατά την τελετή του Αγιασμού “Δράξασθε Παιδείας” αποτελεί και την πεμπτουσία. “Αρπάξτε την ευκαιρία για παιδεία και μόρφωση, γιατί μέσα από τη γνώση θα μάθετε να πολεμάτε και να αγωνίζεσθε. Η παιδεία είναι εκείνη που ανοίγει δρόμους και μας δίνει ευκαιρίες να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον” τόνισε χαρακτηριστικά.

Θερμές ευχές αντάλλαξαν με εκπαιδευτικούς , μαθητές και γονείς οι οι καθ' ύλην αρμόδιοι εκπρόσωποι, Πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας και Νίκος Χατζητρακόσιας, που βρέθηκαν αντιπροσωπευτικά στα Σχολεία και μετέφεραν τις ολόψυχες ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού για μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και διαρκή πρόοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Μητροπολίτης κ.κ. Αθηναγόρας όσο και οι Διευθυντές επαίνεσαν δημόσια τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Γιάννη Κρεμύδα και Νίκο Χατζητρακόσια, για το άψογο έργο που κάνουν στα Σχολεία.

Ο Νίκος Χατζητρακόσιας εξάλλου, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου σε Γυμνάσια και Λύκεια στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής και στη συνοικία της Ζωφριάς.

Τις ευχές τους σε μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και του Λυκείου Ζεφυρίου έδωσαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας.

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι ολιγόλεπτων χαρακτηριστικών videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό


4o Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων












                                    1ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων













Λύκειο Ζεφυρίου






Λύκειο Χασιάς









Γυμνάσιο Χασιάς


Γυμνάσιο Ζωφριάς


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου