Εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε πέντε Δημοτικά Σχολεία των Άνω Λιοσίων

 


Σε εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε Δημοτικά, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου προχώρησε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας, προκειμένου τα σχολεία να υποδεχτούν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά σε χώρους καθαρούς και ασφαλείς.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν:






  • 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

    Ελαιοχρωματισμοί στα κάγκελα περίφραξης, τις εξωτερικές πόρτες, των φωτιστικών σωμάτων και περιμετρικά όλης της μάντρας.







  • 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Ελαιοχρωματισμοί σε 13 αίθουσες, επισκευή και στεγανοποίηση αλουμινιένων κουφωμάτων, αντικατάσταση εξωτερικής σιδερένιας πόρτας με νέα βαρέου τύπου και τοποθέτηση κλιματιστικού.








  • 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Ελαιοχρωματισμοί στα κάγκελα περίφραξης, τα στέγαστρα, τις εξωτερικές πόρτες του κτιρίου και στις υπόλοιπες μεταλλικές κατασκευές. Επίσης, τοποθετήθηκαν τρία κλιματιστικά σώματα.



  • 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

    Αντικαταστάθηκαν οι δυο εξωτερικές σιδερένιες πόρτες με νέες βαρέου τύπου και τοποθετήθηκαν στόρια σκίασης σε αίθουσα διδασκαλίας.



  • 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Αντικαταστάθηκαν οι κουρτίνες με στόρια σκίασης στην αίθουσα υπολογιστών και το γραφείο του Διευθυντή.


Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δήλωσε: «Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας κινήθηκε οργανωμένα και μεθοδικά, πραγματοποιώντας τις απαιτούμενες εργασίες ώστε τα σχολεία μας να παραμείνουμε ασφαλή και περιποιημένα. Αποδεικνύουμε με πράξεις, ότι η Παιδεία αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας».


Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε: «Εργαστήκαμε με περισσή φροντίδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να είμαστε απολύτως έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά. Ο αγώνας είναι διαρκής και συνεχίζουμε».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου