Η δικιά ,μας 15χρονη Βασιλική Χριστοδουλάκη στη μεγάλη οθόνη! Συμμετέχει στην εμβληματική ταινία του Νικόλα Δημητρόπουλου “Καλάβρυτα 1943”

 

Εμ! “Το μήλο....κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει!” Η μαμά της και συντοπίτισσά μας Σοφία Γκαραβέλα, ανήκει ως ερασιτέχνης ηθοποιός στην Θεατρική Ομάδα Άνω Λιοσίων “Υπερφωτισμένοι” έχοντας μάλιστα υπηρετήσει με μεγάλη επιτυχία πρωταγωνιστικό ρόλο,  στο πρωτότυπο θεατρικό έργο του σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανόπουλου “Μετασεισμική Ακολουθία ή Πως την Κάνουν οι Κινέζοι”

Κι όπως όλα δείχνουν η κόρη της Βασιλική Χριστοδουλάκη που είναι μόλις ετών 15 ετών - Αθλήτρια μπάσκετ στις κορασίδες στον Εθνικό και μαθήτρια της Α' Λυκείου στο 2ο Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων,  θα την ξεπεράσει κατά πολύ!


Η Βασιλική για να μην τα πολυλογούμε επελέγη και συμμετέχει στην σπουδαία Ελληνικής Παραγωγής ταινία “Καλάβρυτα 1943” που βγαίνει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου! (δηλαδή απόψε)

Όπως αναφέρεται σε κριτική στο “ΒΉΜΑ” :

Η ταινία «έρχεται» την κατάλληλη στιγμή. Μετά τον «Aνθρωπο του Θεού» και τον Άγιο Νεκτάριο (Αύγουστος) τα «Καλάβρυτα 1943» είναι η πρώτη μεγάλη ελληνική παραγωγή για την νέα χειμερινή σεζόν που ήδη διανύουμε.

Και έχει όλες τις προοπτικές για να γίνει επίσης επιτυχία: Είναι μια «χειμωνιάτικη» ταινία, ταινία κοινού, μια ταινία με σοβαρό περιεχόμενο, μια ταινία που σέβεται την ιστορική μνήμη και μια ταινία «με μήνυμα»

Όπως αναφέρεται εξάλλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας #Kalavryta1943 στο facebook,

Στο έργο επιτυγχάνεται “Να συνδυαστεί ο τρόμος με το πάθος. Η σκληρή πραγματικότητα του πολέμου με το συναίσθημα. Αυτός ήταν ο στόχος του Νικόλα Δημητρόπουλου, δημιουργού της ταινίας Καλάβρυτα 1943. Κι έγινε πράξη.

Καλάβρυτα 1943, από 11 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.


Εννοείται πως μόνο και μόνο επειδή συμμετέχει η δικιά μας Βασιλική Χριστοδουλάκη, δεν πρέπει να τη χάσουμε... Με τίποτα όμως!


(Εδώ στην φωτό η Βασιλική συμμετείχε στο Παιδικό Πανεπιστήμιο στο Γεωπονικό από ένα πρόγραμμα που δυστυχώς διεκόπη, λόγω της πανδημίας) 


H Ταυτότητα της ταινίας :

Σκηνοθεσία:

ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σενάριο:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ

Ηθοποιοί:

ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΜΑΞ ΦΟΝ ΣΙΝΤΟΦ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΞΙΜΟΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΛΗΣ, ΑΛΙΣ ΚΡΙΓΚΕ, ΜΑΡΤΙΝ ΛΑΕΡ, ΑΣΤΡΙΝΤ ΡΟΣ, ΤΟΜΑΣ ΑΡΑΝΑ

Διάρκεια:

99 λεπτά

Πρεμιέρα:

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021

Χρονολογία παραγωγής:

2020

Είδος ταινίας:

ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής:

ΕΛΛΑΔΑ

Καταλληλότητα ταινίας:

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου