Η Διονυσία Στεφάτου δεν ησυχάζει ποτέ! …

 Η συντοπίτισσα μας Διονυσία Στεφάτου, αναμφίβολα συγκαταλέγεται σε ‘κείνους του ανθρώπους που δεν ησυχάζουν ποτέ! Σε κείνους που διψούν για μάθηση, μόρφωση προσφορά στα κοινά.

Η υπερδραστήρια στη Γραμματεία και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ “Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής”, Μηχαανολόγος Μηχανικός , με πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα αλλά και πάνω από είκοσι χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης, το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου 2022 έζησε μια ακόμη κορυφαία στιγμή, στην πετυχημένη πορεία των διαχρονικών σπουδών της.

Έτσι μετά τον 1ο Μεταπτυχιακό τίτλο που έχει κατακτήσει στη Δημόσια Διοίκηση και Εκπαιδευτική Διοίκηση, από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, παρέλαβε και τον δεύτερο, από τη συμμετοχή της στο μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.) και του Δήμου Φυλής , “Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών Πολιτισμού”.

Η Διονυσία Στεφάτου που δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Γενικού Γραμματέα Αργύρη Αργυρόπουλου, μοιράστηκε τη χαρά της κορυφαίας στιγμής της Ορκωμοσίας,  με τον σύζυγό της, αποτελώντας αν μην τι άλλο, φωτεινό παράδειγμα για τις υπέροχες δίδυμες κόρες τους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή της Ορκωμοσίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου