Με ευχές και την ανακοίνωση του Δημάρχου Φυλής για την κατασκευή του δικού της σύγχρονου Γηπέδου η βασιλόπιτα του Α.Ο. Ζωφριάς

Η ευχάριστη είδηση για την δημιουργία του δικού της σύγχρονου γηπέδου, που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, το βράδυ της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου 2022, κυριάρχησε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Α.Ο Ζωφριάς.

Η αθλητική βραδιά πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του cafe “Faltso” με τη συμμετοχή σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου και ποδοσφαιριστών της Ομάδας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου της Ζωφριάς Γιώργος Γκούβρας, ο οποίος καλωσόρισε άπαντες κι ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους χορηγούς της Ομάδας που τη στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Ευχαρίστησε επίσης για την ολόπλευρη στήριξή τους τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή, τον Α’ επιλαχόντα βουλευτή της Ν.Δ Σταμάτη Πουλή, καθώς και τους αναπληρωτές Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση και Παναγιώτη Καμαρινόπουλο που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, που κλήθηκε να κόψει το πρώτο κομμάτι της πίτας, ευχήθηκε στα μέλη της Ομάδας να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με πολλές νίκες και χωρίς τραυματισμούς κι ανακοίνωσε την δημιουργία του νέου σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου, που για τον Α.Ο Ζωφριάς, αποτελούσε διαχρονικό αίτημα και όνειρο ζωής.

Ο Γιώργος Μαυροειδής αφιέρωσε το δικό του κομμάτι στις άοκνες προσπάθειες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου επισημαίνοντας τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά Σωματεία, για την επιβίωση τους. Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κλείνοντας, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του, στην Ομάδα της Ζωφριάς.

Ο Σταμάτης Πουλής από την πλευρά του, έδωσε τα εύσημα στον Δήμο Φυλής επισημαίνοντας πως έχει εξαιρετική παρουσία στον μαζικό αθλητισμό με πληθώρα Αθλητικών Συλλόγων , που αποτελούν κυψέλες υγείας για τους νέους. Καταλήγοντας, ευχήθηκε στη μεγάλη οικογένεια του Α.Ο Ζωφριάς να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Η Χρυσούλα Κουράση που βοηθά ουσιαστικά τον Σύλλογο με τις νομικές της γνώσεις, δεσμεύθηκε να συνεχίσει να στηρίζει την Ομάδα με όλες της τις δυνάμεις. Την ίδια υπόσχεση έδωσε και ο Ζωφριώτης Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του στα μέλη του Α.Ο Ζωφριάς που δεν μπόρεσαν να είναι στην εκδήλωση λόγω κρουσμάτων.

Η βραδιά κύλησε στη συνέχεια με κέρασμα σε ένα άκρως οικογενειακό κι ευχάριστο κλίμα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου