Χαμόγελα για τις πολλές διακρίσεις στην κοπή της Βασιλόπιτας του Άλμπατρος

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για ακόμα περισσότερες διακρίσεις έκοψε , χθες Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του το Αθλητικό Σωματείο Κολύμβησης Άλμπατρος, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Αναστάσιος Μαυραντζάς αφού καλωσόρισε τον κόσμο στο Δημοτικό Ωδείο Άνω Λιοσίων, εξήρε τις σκληρές προσπάθειες των αθλητών οι οποίοι παρά τη δίνη της πανδημίας επέμειναν στις προπονήσεις και κατάφεραν σημαντικές διακρίσεις. Ο κ. Μαυραντζάς ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής για την στήριξη του συλλόγου και αφιέρωσε το κομμάτι του στο Χρήστο Παππού.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φυλής αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση ευχήθηκε στους αθλητές υγεία και επιτυχίες υπογραμμίζοντας πως “ οι μέρες που ζούμε είναι εξαιρετικά δύσκολες. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχουμε ειρήνη σε όλο τον κόσμο και να τελειώσει γρήγορα αυτό το κακό που γίνεται σήμερα στην Ουκρανία”. Ο Χρήστος Παππούς αφιέρωσε το κομμάτι του στην Αντιπρόεδρο του συλλόγου Αλλεργιολόγο Κατερίνα Χλίβα.


Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και διακρίσεις, έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο για την συνένωση των δυο συματείων και διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της σταθερής στήριξης του συλλόγου από το Δήμο Φυλής.

Δημιουργική χρονιά ευχήθηκε η Αναπληρωτής Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση. 
Καλή δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και επιτυχίες στους αθλητές ευχήθηκε ο Αντιδήμαρχος Εσόδων Γιώργος Αβράμης. 

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Φανούριος από τον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ο οποίος ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο σε όλους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν στο 
καλοκαιρινό πρωτάθλημα του 2021, όπου αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλητές του ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ κατέλαβαν στη γενική κατάταξη, στην κατηγορία παίδων/ παμπαίδων Α και Β, την 18η θέση ανάμεσα σε 103 σωματεία που συμμετείχαν ενώ και το 2022 μπήκε με το δεξί για τα Αλμπατράκια που συνεχίζουν σταθερά να διακρίνονται και να κερδίζουν έπαθλα στον υγρό στίβο.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου