Σύσκεψη υψηλού επιπέδου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στο Δήμο Φυλής

 Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αντικείμενο την καταπολέμηση της παραβατικότητας στο Δήμο Φυλής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2022.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος.

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο Δήμαρχος Φυλής ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και από τον Αρχηγό της ΕΛ. ΑΣ την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στο Δήμο, με στόχο την πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών, της οπλοφορίας, της οπλοχρησίας, των εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας, αλλά και της διατάραξης κοινής ησυχίας και των επικίνδυνων παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Από την πλευρά τους ο Υπουργός και ο Αρχηγός δεσμεύτηκαν για τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων, που, όπως εκτίμησαν, θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

“Ζητάμε, διαχρονικά, να νιώθουν ασφαλείς οι συνδημότες μας, που έχουν υποστεί οικονομικές θυσίες για τη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής της Αστυνομίας. Διαθέτουμε, δωρεάν, στην ΕΛΑΣ τα κτίρια του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτ. Αττικής και έχουμε αγοράσει περιπολικά για να διευκολύνουμε την αστυνόμευση”, τόνισε ο Χρήστος Παππούς.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα για την υποστήριξή του. “Ο Πρόεδρος βρίσκεται, συνεχώς, στο πλευρό των συνδημοτών μας και όλων των πολιτών της Δυτικής Αττικής και δεν θα κουραζόμαστε να το επαναλαμβάνουμε”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου