Ευχές, απολογισμός επιτυχιών και δεσμεύσεις στην Βασιλόπιτα του Α.Ο ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ

Με τη συμμετοχή δεκάδων Αθλητών νέων και παλαιμάχων έκοψε την βασιλόπιτα της το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαρτίου 2022 στο κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης η μεγάλη οικογένεια του Α.Ο ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ.

Την πίτα ευλόγησε ο αγαπητός εφημέριος του ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου π. Νικόλαος Κοτίνης, ο οποίος τέλεσε ταυτόχρονα και τον καθιερωμένο Αγιασμό, δίνοντας τις ευχές του σε αθλητές και μέλη της ομάδας.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Δημήτρης Πιερράκης, έχοντας στο πλευρό του όλα τα φιλόξενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει με θερμά λόγια για την στήριξή τους, τον Δήμαρχος Φυλής Χρήστο Παππού, τον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργο Μαυροειδή, όλους όσους στηρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου καθώς και τους χορηγούς του.

Ο προπονητής των επιτυχιών Νίκος Αποστόλου από την πλευρά του έκανε έναν μίνι αλλά ουσιαστικό απολογισμό, επισημαίνοντας ότι από το 1990 που έχει δημιουργηθεί η Ομάδα Πάλης του τότε Δήμου Άνω Λιοσίων και σημερινού Δήμου Φυλής, έχουν ενταχθεί στους κόλπους της περίπου 3.000 αθλητές. “Είμαστε αυτή τη στιγμή ο πρώτος Σύλλογος στην Ελλάδα με επιτυχίες εντός κι εκτός συνόρων” τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος υπήρξε διαχρονικός σύμμαχος και υποστηρικτής. Σε μια συγκινητική αποστροφή του σημείωσε επίσης , ότι στην πορεία των 30 και πλέον χρόνων της πορείας του Α.Ο πάλης, σήμερα οι μικροί αθλητές είναι παιδιά των παλαιμάχων ενώ δεν είναι μακριά ο καιρός που θα έρθουν και τα εγγόνια τους ως νέο αίμα των ΛΕΩΝΤΙΔΩΝ. Ο ίδιος πρόσθεσε, πως η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ότι ο Σύλλογος δεν βγάζει μόνο καλούς αθλητές αλλά και καλούς ανθρώπους!

Ο Νίκος Αποστόλου εξάλλου, ανακοίνωσε τις δεσμεύσεις που έλαβε από τους παρόντες εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, οι οποίοι εν συνεχεία έκοψαν ο καθένας από ένα κομμάτι της πίτας, δίνοντας τις ευχές τους.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής έδωσε τη δέσμευση, η Δημοτική Αρχή να συνεχίσει την στήριξη της μεταφοράς των Αθλητών σε όλες τις Πανελλήνιες αναμετρήσεις, την παροχή αθλητικού εξοπλισμού αλλά και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα, την ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Δροσούπολης που φιλοξενεί τις προπονήσεις των Αθλητών. Ο Γιώργος Μαυροειδής αφιέρωσε το κομμάτι του στον Παλαίμαχο αθλητή Δημήτρη Κοσιφόπουλο.

Η Αναπληρωτής Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση που στηρίζει διαχρονικά τους ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ έδωσε κι κείνη την υπόσχεση να είναι στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν, αφιερώνοντας το κομμάτι της στον πιο μικρό αθλητή του Συλλόγου.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας επανέλαβε την δέσμευση για εκσυγχρονισμό του αθλητικού χώρου και αφιέρωσε το κομμάτι του σε ένα μικρό παιδάκι επισημαίνοντας πως τα παιδιά με την αθωότητά τους, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, μας δείχνουν τον δρόμο προς την ΕΙΡΗΝΗ.

Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος από την πλευρά του, επισήμανε την ιδιαίτερη σχέση που τον συνδέει με το άθλημα της πάλης, επεσήμανε την διαχρονική του συνεργασία με τον Σύλλογο κι αφιέρωσε το κομμάτι του στον προπονητή των επιτυχιών Νίκο Αποστόλου και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο των ΛΕΩΝΤΙΔΩΝ.

Τις ευχές του, εκπροσωπώντας τους μεγαλύτερους αθλητές έδωσε επίσης ο Φίλιππος Δεμιρκάν ο οποίος έχει χαρίσει στον Σύλλογο σπουδαίες διακρίσεις, ενώ ο Νίκος Αποστόλου δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του στους Νίκο Καλαϊδόπουλο και Νίκο Ιωσηφίδη, που έχουν μπροστά τους κρίσιμους αγώνες.

Ακολούθησε κέρασμα με σπιτικά εδέσματα που όπως και τη Βασιλόπιτα πρόσφερε ο χορηγός και φίλος των Λεωντίδων Δ. Στεργίου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά video και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου