Σε εκτεταμένες εργασίες εξωραϊσμού και συντήρησης στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων προχώρησε ο Γιάννης Κρεμύδας

 Καινούριες, φρεσκοβαμμένες αίθουσες και εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι, με φωτεινά και ζωντανά χρώματα θα αντικρίσουν οι μαθητές στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, με την επιστροφή τους στα θρανία την Τρίτη 3 Μαΐου 2022.

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής, αξιοποιώντας τον χρόνο των διακοπών του Πάσχα, προχώρησε σε εργασίες ελαιοχρωματισμών, εξωραϊσμού και επισκευών σε τάξεις, κλιμακοστάσια και κοινόχρηστους χώρους, όπου χρειαζόταν.

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο βάφτηκαν με όμορφα, ζωντανά χρώματα πέντε ακόμα τάξεις και η αίθουσα πληροφορικής, προκειμένου οι μαθητές να κάνουν μάθημα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Η επιθυμία τους, αποτυπωμένη και σε πίνακα τάξης ήταν τόσο μεγάλη, που ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, δεν περίμενε τις διακοπές του Πάσχα για να την πραγματοποιήσει.

«Οι ανάγκες των σχολείων δεν σταματούν ποτέ, το ίδιο δεν σταματάμε και εμείς να τις καλύπτουμε. Οδηγός σε αυτό είναι η μεγάλη μας αγάπη στα παιδιά, αλλά και η στάση του δημάρχου μας Χρήστου Παππού που βάζει πάντα σε πρώτη προτεραιότητα τα σχολεία και την εκπαιδευτική κοινότητα. Είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι καλύτερο» τονίζει ο Γιάννης Κρεμύδας.

Την ικανοποίησή του για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα σχολεία του Δήμου και τις πρωτοβουλίες του Γιάννη Κρεμύδα που ομορφαίνουν και αναβαθμίζουν τα σχολικά κτίρια, εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. “Οι συνεργάτες μου κάνουν πράξη τη δέσμευσή μας ότι η Παιδεία αποτελεί τη μεγάλη μας προτεραιότητα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου