Τιμήθηκε σε μεγάλη αυτοδιοικητική συνάντηση ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς


Το Δήμαρχο Χρήστο Παππού τίμησεη εταιρία FORUM TRAINING AND CONSULTING, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 3ης Αυτοδιοικητικής Συνάντησης,η οποία άνοιξε με τις ομιλίες του Αντιπροέδρου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχινά και του αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.

Απονέμοντας το βραβείο o Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Γιάννης Νικλήτσας δεν απέκρυψε από τους συνέδρους ότι είναι δημότης Φυλής, ξεκαθάρισε όμως ότι η βράβευση αποδίδει την κρίση της αρμόδιας Επιτροπής. “Είμαι περήφανος που είμαι δημότης Φυλής, γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί, όμως για τη βράβευση αποφάσισε η Επιτροπή τόνισε χαρακτηριστικά. Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του Δημάρχου Φυλής, ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος.

Η μεγάλη συνάντηση της Αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε από τις 12 μέχρι τις 15 Μαΐου 2022 στη μαγευτική Ξάνθη. Συνδιοργανώθηκε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, από τη FORUM, την Ένωση Γενικών Γραμματέων και τον Δήμο Ξάνθης. Μίλησαν πάνω από 200 ομιλητές και πήραν μέρος περίπου 900 σύνεδροι, ανάμεσα στους οποίους Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς, Αντιδήμαρχοι και πολλοί εξειδικευμένοι επιστήμονες.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου