Πρωταγωνιστές οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι στο Πανηγύρι των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης άνοιξαν την αυλαία των εκδηλώσεων στα Άνω Λιόσια

Οι Πολιτιστικοί – Παραδοσιακοί Σύλλογοι έχουν κατακτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εορταστικές εκδηλώσεις του πανηγυριού των Άνω Λιοσίων για τους Πολιούχους τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη και τον τιμούν πάντα, δίνοντας τον καλύτερό τους, εαυτό.

Είναι εκείνοι που φέρουν με επιτυχία στις πλάτες τους μεγάλο μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος και γεμίζουν στην κυριολεξία την πλατεία Ηρώων.

Τις φετινές εκδηλώσεις άνοιξαν την παραμονή της μεγάλης γιορτής, το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022, οι Σύλλογοι ΤΣΟΥΚΛΙΔΙΟΥ, ΕΠΑΤΝΗΣΙΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΩΝ, ΑΙΓΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΘΡΑΚΩΝ και ΠΟΝΤΙΩΝ, συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας.

Ήταν όλοι τους υπέροχοι και παρά την ανοιξιάτικη ψύχρα όχι μόνο κράτησαν το κοινό μέχρι την έναρξη της συναυλίας αλλά κέρδισαν, τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Τα χορευτικά παρακολούθησαν και τους έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και πολλά μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων.

Και φυσικά το εορταστικό διήμερο που ακολουθεί, έπεται συνέχεια.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου