Λάμπρυναν και γέμισαν την Πλατεία οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι στην αυλαία του Πολιτιστικού τριήμερου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων

Σκόρπισαν νότες Παράδοσης από γωνιές της Ελλάδας και γέμισαν την πλατεία Ηρώων απ΄ άκρη σ΄ άκρη, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που εμφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής 22 Μαΐου στο πλαίσιο του εορταστικού τριήμερου των Πολιούχων Άνω Λιοσίων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Με τις άρτιες από κάθε άποψη εμφανίσεις τους, κατάφεραν όχι απλά να κρατήσουν τον κόσμο στην Πλατεία αλλά και να προκαλέσουν τον απέραντο θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα του.

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν και τους απόλαυσαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Ιερείς, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Α' επιλαχών βουλευτής Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Κοινωνικών και Πολιτιστικών Φορέων του τόπου.

Συμμετείχαν οι Σύλλογοι

ΖΩΦΡΙΑΣ

ΑΡΚΑΔΩΝ

ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

και ΚΡΗΤΩΝ

Στο τέλος της εμφάνισής τους, ο Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής ευχαρίστησε με θερμά λόγια και συνεχάρη για την συμμετοχή τους όλους του Συλλόγους που συμμετείχαν στο Πολιτιστικό Τριήμερο.

Ακολουθεί σχετικό Βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου