Οργή και αγανάκτηση στο Δήμο Φυλής για τους βανδαλισμούς κοινωνικού εξοπλισμού

 ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΝΑΠΛ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΤΕΛΗΣ


Συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον των ασυνείδητων που καταστρέφουν τον κοινωνικό εξοπλισμό ο Δήμος Φυλής.

Μετά από βανδαλισμούς και κλοπή φρεατίων ύδρευσης και αποχέτευσης στο Πάρκο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΡΟΣ, την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Ζεφυρίου. Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε, καθώς τα συνεργεία μόλις είχαν τελειώσει έργα συντήρησης και εξοπλισμού στο Πάρκο.

Ο Γιώργος Ραφτέλης ενημέρωσε αμέσως το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος του ζήτησε να υποβάλει μήνυση, στο ΑΤ Ζεφυρίου, κάτι που όντως έγινε. Σε περίπτωση σύλληψης των υπαιτίων, ο Δήμος θα παραστεί στο Δικαστήριο ως πολιτικός ενάγων, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όπως συνέβη και στην περίπτωση του ασυνείδητου που απέρριπτε μπάζα, στον οποίο, εκτός από την ποινή φυλάκισης, κατασχέθηκε το φορτηγό.

Ο Δήμος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, καθώς οι βανδαλισμοί έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα και επιβαρύνουν το Δήμο με εργατοώρες και τους φορολογούμενους με το κόστος των καταστροφών. Για το σκοπό αυτό ζητά και τη βοήθεια των υγιώς σκεπτομένων συνδημοτών μας, τους οποίους παρακαλεί να καταγγέλλουν τους υπαιτίους στην Άμεση Δράση (100), στον πενταψήφιο αριθμό 15691, στο 2132042700 και 701.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου