Σκληρή απάντηση Παππού στον Κουλοχέρη: Θα ντρεπόμουνα αν ζητούσα λεφτά από τον πεθερό μου για να ζήσω κι αν πούλαγα κτήματα για να γίνει η Χωματερή


Σκληρή απάντηση στον Αλέξανδρο Κουλοχέρη που επικαλέστηκε δημοσίευμα της εφημερίδας ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ κάνοντας λόγο για κατάντια, έδωσε ο Χρήστος Παππούς.

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, τόνισε ότι δεν πρόκειται για κατάντια, γιατί το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια κι ότι θα απαλλαγεί πανηγυρικά, στο δικαστήριο, όπως έγινε στις περιπτώσεις των 43 εργαζομένων και των κοντέινερ. «Στις 19 Οκτωβρίου 2022 θα τα πούμε στο δικαστήριο, αλλά μετά θα πρέπει να ανακαλέσετε, κάτι που δεν κάνατε στις προαναφερθείσες περιπτώσεις», ανέφερε ο Χρήστος Παππούς και πρόσθεσε ότι ο κόσμος γνωρίζει καλά ποιος είναι και γι’ αυτό τον αναδεικνύει Δήμαρχο με πολύ υψηλά ποσοστά.

Τέλος, κάλεσε τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη να κολλήσει κάνα ένσημο, επισημαίνοντας ότι πρέπει να οφείλει χάρη στον άνθρωπο που κάθεται πίσω του, υπονοώντας τον πεθερό του Δημήτρη Καμπόλη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου