Κοσμοσυρροή στο πανηγύρι της Φυλής με Κοντολάζο-Μαραγκόζη


 




Με δύο μεγάλες λαϊκές φωνές, το Δημήτρη Κοντολάζο και τη Χριστίνα Μαραγκόζη επανήλθε, μετά από τρία χρόνια πανδημίας, η κανονικότητα στο παραδοσιακό πανηγύρι της Φυλής.

Οι δύο ερμηνευτές γέμισαν, ασφυκτικά, την Πλατεία του Δημαρχείου και πρόσφεραν στον κόσμο τρεις ώρες γνήσιας διασκέδασης με ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα.

Παρόντες ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, Αντιδήμαρχοι, Αναπλ. Δήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και ο Πρόεδρος μαζί με τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Φυλής.

Την οργανωτική ευθύνη των εκδηλώσεων έχει η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής. Την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής.

Το πρόγραμμα των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων θα συνεχιστεί το βράδυ της Δευτέρας 15 Αυγούστου 2022, με τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Γιώργο Γιαννιά και Αθηνά Χρυσαντίδου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συναυλία Κοντολάζου - Μαραγκόζη 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου