Σε πλήρη εξέλιξη σημαντικά έργα στο Ζεφύρι και σχεδιασμός νέων

Στα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στο Ζεφύρι καθώς και στον προγραμματισμό νέων έργων αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς τους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος.

Ανήμερα της γιορτής της Πολιούχου Παναγίας Γρηγορούσας το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, από το βήμα των εκδηλώσεων “ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2022” ο οικοδεσπότης Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος, καλωσόρισε τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους, κάνοντας αναφορά στον καθένα ξεχωριστά για την σημαντική προσφορά τους στον τόπο.

Θερμές ευχαριστίες για τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις τους δέχθηκαν, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, οι Βουλευτές Ευάγγελος Λιάκος και Γιώργος Τσίπρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Ν.Δ Σταμάτης Πουλής, ο τέως Πρόεδρος ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος και η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου.

Ο Αντιδήμαρχος στη συνέχεια κι αφού αναφέρθηκε εν συντομία στα έργα του Ζεφυρίου κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, ευχήθηκε σε όλους και όλες χρόνια πολλά και μίλησε για τα δρομολογημένα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και στον προγραμματισμό νέων έργων.

Ξεκινώντας από την ενεργειακή αυτοτέλεια του Δήμου Φυλής με το Πάρκο Φωτοβολταϊκών, αναφέρθηκε στο νέο σύγχρονο Παιδικό Σταθμό του Ζεφυρίου, τη νέα θεατρική σκηνή που ήδη έχει παραδοθεί, σε νέες πλατείες και παιδικές χαρές καθώς και στις νέες ασφαλτοστρώσεις, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ανάπτυξη που έχει ξεκινήσει στο Ζεφύρι για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς σε όλους τους τομείς.

Ακολουθούν σχετικά Βίντεο και φωτό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου