Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο διήμερο πανηγύρι του Αγίου Νεκταρίου

Με απόλυτη επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (4/9) οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου πατέρας Μηνάς Αλεξιάδης, με αφορμή την εορτή της ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου.

Ανοίγοντας τις εκδηλώσεις ο εφημέριος του Ναού ευχαρίστησε θερμά το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.. Αθηναγόρα για την παρουσία του αλλά και για την αγάπη και τη στήριξή του στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου.

ΒΙΝΤΕΟ:https://www.youtube.com/watch?v=ur50MxgmaWQ

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο χαιρετισμό του μίλησε με θερμά λόγια για τον Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα και αναφέρθηκε στις πολύχρονες και διαρκείς προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου για την αναβάθμιση του τόπου. ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=N0WZjeRs3WI

Τη στήριξη του στις προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου για περαιτέρω αναβάθμιση της Φυλής υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος.
ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=2mbvmOJemgE

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου με ποντιακή μουσική από το συγκρότημα του Ποντιακού συλλόγου “Εύξεινος Πόντος” Μεταμορφώσεως, ακολούθησε ελαφρολαϊκό πρόγραμμα από το συγκρότημα του Αγίου Νεκταρίου και η βραδιά έκλεισε στους τους ρυθμούς του Πόντου. Για πρώτη φορά φέτος είχαν τοποθετηθεί στο χώρο για τους μικρούς φίλους του ναού φουσκωτά παιγνίδια, τραμπολίνο και κούνιες.

Την Κυριακή το βράδυ το λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα ξεσήκωσε τον κόσμο και γέμισε ασφυκτικά την πίστα με τον πατέρα Μηνά να σπάει κυριολεκτικά τα ντράμς καθώς είναι γνωστό πως είναι δεινός ντράμερ.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου, Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, οι Αναπληρωτές Δημάρχου Βασίλης Γεωργιάδης και Μαρίνος Σαρλάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σονίδης.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά Βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου