Κέφι, χορό βραβεύσεις και πολύ αισιοδοξία για το μέλλον στην εκδήλωση του συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου “Τσίπουρα 2022”

​Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου η καθιερωμένη εκδήλωση -θεσμός για το Ζεφύρι - “Τσίπουρα 2022”, που διοργάνωσε ο σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου στο χώρο του νέου κυκλοφοριακού πάρκου της Δημοτικής Κοινότητας.

​Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Μηνάς Ζέρβας στο χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε τον κόσμο έκανε αναφορά στα δυο μαύρα χρόνια της πανδημίας που στέρησαν ανθρώπους και στιγμές από τον κόσμο και εξέφρασε την αισιοδοξία πως από δω και στο εξής θα συνεχιστεί δυναμικά το έργο του συλλόγου για τη διατήρηση και διάδοση της παράδοσης.

​Ο σύλλογος βράβευσε τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα για την διαχρονική προσφορά στον τόπο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Θανάση Σχίζα για την προσφορά του στο σύλλογο, τον πρώην πρόεδρο Ηλία Αθανασόπουλο και το δάσκαλο Λευτέρη Κωνσταντινίδη.

​Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου υπογράμμισε πως ο Δήμος Φυλής θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο των συλλόγων για τη διάδοση της παράδοσης. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι χαιρετισμοί που απηύθυναν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος είναι πάντα δίπλα στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης Κοινωνικών Πολιτικών Γιώργος Αντωνόπουλος. Συγχαρητήρια στο σύλλογο για το έργο του απηύθυνε στο χαιρετισμό του ο Βουλευτής Δ. Αττικής Βαγγέλης Λιάκος.
​Το χορευτικό του συλλόγου εισήλθε με εντυπωσιακό τρόπο στο χώρο της εκδήλωσης με προπομπό τα όργανα και ξεκίνησε ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την Παγώνα Αθανασίου και των Τάσου και Αλέξανδρου Μαγκλάρα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου