Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Σχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Δ.Α.Σ Ζεφυρίου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022 στους χώρους του υπερσύγχρονου γηπέδου 7Χ7 (επί της Πλατείας Μερκούρη) το διήμερο Σχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε για τους μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων του Ζεφυρίου, ο Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος (Δ.Α.Σ.) Ζεφυρίου.

Ο Γενικός Αρχηγός του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν ενώ μίλησε με λόγια από καρδιάς για το έργο των Αντιδημάρχων Γιάννη Μαυροειδάκου και Θανάση Σχίζα για την ολόπλευρη στήριξη τους σε όλες τις διοργανώσεις και στο έργο του Δ.Α.Σ. καθώς και την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου που κοσμεί την πόλη του Ζεφυρίου.

Κατά τη λήξη των τελικών οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας συνεχάρησαν με θέρμη τη διοίκηση του ΔΑΣ τους γονείς και τους συμμετέχοντες μαθητές, ενώ συνεπικουρούμενοι από τα δραστήρια μέλη της Διοίκησης του ΔΑΣ απένειμαν κύπελλα στους πρωταθλητές και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Νικητές στις κατηγορίες της Γ΄ – Δ΄ και Ε΄ – ΣΤ΄ τάξεις Δημοτικού αναδείχθηκε το 1ο Δημοτικό Ζεφυρίου και για τις 1η– 2α και 3η Γυμνασίου, το 2ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου.

Ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού τον Κώστα Ρίζο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου