Νύχτες μαγικές στον Σχοινοβάτη με τον υπέροχο Περσέα, κάθε Κυριακή


Της Μπαρμπιλένας Τριανταφύλλου

Πώς ένα χαλαρό ποτό το απόγευμα ή το βραδάκι της Κυριακής μπορεί να εξελιχθεί σε αληθινή μαγεία; Αρκεί να επισκεφτούμε το αγαπημένο καφέ-μπαρ της περιοχής μας, τον Σχοινοβάτη. Εκεί ο μάγος Περσέας, άμεσος και επικοινωνιακός, με το φιλικό χαμόγελό του, παραδίδει μικρά φαντασμαγορικά σόου μαγείας από τραπέζι σε τραπέζι.

Το καλλιτεχνικό ύφος του Περσέα ξεχωρίζει μέσα από τη θεατρικότητά του. Δεν εντυπωσιάζει απλώς με «κόλπα». Μέσα από το σενάριο, την πλοκή και την ατμόσφαιρα που χτίζει σε κάθε μίνι σόου, κάνει Τέχνη που πηγάζει μέσα από τις προσωπικές ιστορίες μας. Έτσι μας αιχμαλωτίζει και μας παίρνει μαζί του σε ένα απροσδόκητο ταξίδι.

Όταν δημιουργεί, ο Περσέας θέλει η μαγεία που απελευθερώνει να είναι πρακτική και δοκιμασμένη στο δρόμο, καθώς και ελκυστική και αξέχαστη. Και το πετυχαίνει!


Η εμπειρία του Φύλαρχου με τον Περσέα

Χθες Κυριακή, 2 Οκτώβρη 2022 , με τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου να επιστρέφουν σιγά-σιγά στις αγαπημένες μας συνήθειες, καθίσαμε στο Σχοινοβάτη για την καθιερωμένη βραδινή μπυρίτσα. Η γλυκύτατη σερβιτόρα, -όλα τα παιδιά του προσωπικού είναι φυσικά συμπαθέστατα απλά εκείνη τυχαίνει να είναι φίλη μας-, αφού καταχωρεί την παραγγελία, μας λέει με ενθουσιασμό: «Τέλεια, σε λίγο θα πω και στον μάγο να περάσει από το τραπέζι σας».

Με την παρέα μου κοιτιόμαστε και απορούμε αν έχουμε ακούσει καλά. Μέχρι να καταλάβουμε τί ακριβώς συμβαίνει ο Περσέας κάθεται ήδη στον καναπέ στην άλλη άκρη του τραπεζιού και προτάσσει ευγενικά το χέρι του για να γνωριστούμε. Σε κάθε του νούμερο άπαντες οι διπλανές παρέες σίγουρα θα άκουσαν τα γέλια μας και τις εκφράσεις έκπληξής μας.

Μέσα από τα παιχνίδια του ο Περσέας μας έδωσε μικρές συμβουλές για την αγάπη και την προσπάθεια που χρειάζονται οι ανθρώπινες σχέσεις. Στη συνέχεια μάζεψε τα σύνεργά του και έφυγε για το επόμενο ταξίδι του, σε κάποιο άλλο τραπέζι που τον περίμεναν πώς και πώς, πιθανότατα βλέποντας πόσο πολύ το διασκεδάζαμε εμείς.

Αν θέλεις και εσύ να βιώσεις αυτή την αξέχαστη εμπειρία με την παρέα σου, δεν έχεις παρά να παραγγείλεις το ποτό σου στον Σχοινοβάτη, κάποιο απόγευμα ή βραδάκι Κυριακής. Ο Περσέας θα μας περιμένει εκεί!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου