Με εγκάρδιες ευχές, εκλεκτούς καλεσμένους και βραβεύσεις ο Αγιασμός του Αθλητικού Συλλόγου Φυλής Αρίων

 
Δελτίο Τύπου Συλλόγου ΑΡΙΩΝ Φυλής

Με παρουσία πλήθους κόσμου, αθλητών, γονέων, εκλεκτών καλεσμένων και φίλων της ομάδας τελέστηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 ο καθιερωμένος Αγιασμός του Αθλητικού Συλλόγου Φυλής Αρίων.

Την τελετή που τέλεσε όπως κάθε χρόνο ο Πατέρας Φανούρης, τίμησαν με την παρουσία τους ο γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Κος Ευάγγελος Λιάκος, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής Κος Σταμάτης Πουλής, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Φυλής "Η Πάρνηθα" Κος Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών Κος Γιώργος Αβράμης, η Αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Κα Χρυσούλα Κουράση, οι Πρόεδροι παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου Κος Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και Κος Γιώργος Κούρκουλος, και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής Κος Δημήτρης Καμπόλης.

Εκ μέρους του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κυρίου Γιώργου Κώτσηρα, τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Διευθυντής του γραφείου του Κος Αθανάσιος Δρένης, που εξήρε το έργο και την οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Εκ μέρους του Δημάρχου Φυλής κυρίου Χρήστου Παππού που βρισκόταν εκτός Αττικής για ανειλημμένες υποχρεώσεις, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Κος Γιώργος Μαυροειδής που μετέφερε τον χαιρετισμό και τις ευχές του Δημάρχου, επανέλαβε την αμέριστη στήριξη τους προς τον σύλλογο και έδωσε τα συγχαρητήρια του για την διοργάνωση.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης βραβεύτηκε η αθλήτρια του Ποσειδώνα Ιλισίων, Θεοδώρα Ψωμιάδη για τις εξαιρετικές της επιδόσεις και την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα καθώς και η αθλήτρια του Α.Σ. Φυλής Αρίων, Αγγελική Κρανιά για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μasters 2022 στη Ρώμη. Για τις περσινές τους επιδόσεις βραβεύτηκαν επίσης και οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος Γιώργος Γιαννατσής, Βελάγια Βασιλική και Θανάσης Μπλέτσας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι χορηγοί και υποστηρικτές του Α.Σ. Φυλής Αρίων, οι οποίοι αφού πήραν τα αναμνηστικά τους από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, παρέδωσαν με τη σειρά τους αθλητικό υλικό στους αθλητές/τριες.

Κλείνοντας, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τον χρόνο να συνομιλήσουν και να επισκεφτούν τον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί με φαγητά και ποτά και τις γλυκές δημιουργίες που προσέφερε το ζαχαροπλαστείο "Βυζάντιο" του κυρίου Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου