ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ: Δήμαρχος ήμουνα και Δήμαρχος θα μείνω

ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ«Η Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου Φυλής έχει στόχο να βοηθήσει τους ακριτικούς και νησιωτικούς Δήμους κι όχι εμένα να πάω παραπάνω. Δήμαρχος ήμουνα και Δήμαρχος θα μείνω».
Τα παραπάνω τόνισε, το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, με αφορμή την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της Επιχείρησης, από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος ανέφερε σειρά νησιωτικών Δήμων που συνεργάζονται με την Αναπτυξιακή στον τομέα των έργων, όπως η Τήνος, η Σίφνος, το Καστελλόριζο, η Σέριφος, Δήμοι της Αττικής, οι Δήμοι Τυρνάβου και Πωγωνίου, για να καταλήξει.
«Τα έργα αυτών των Δήμων τα δουλεύουν οι υπηρεσίες του Δήμου μας και οι τρεις επιστημονικοί συνεργάτες μου στο Γραφείο Δημάρχου. Είμαστε, στο επίπεδο της Αυτοδιοίκησης, ο πρώτος Δήμος της Χώρας και βοηθάμε τους ακριτικούς και νησιωτικούς Δήμους».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η σύντομη τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της Επιχείρησης και αναπλ. Δημάρχου Βασίλη Γεωργιάδη, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα στελέχη του Δήμου για τη βοήθειά τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου