Συνάντηση Μαυροειδή- Πολιτιστικών Φορέων για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του 2023

 

Συνάντηση, με θέμα τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του 2023, είχε με τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Φορέων του Δήμου ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής.
Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, κατέληξε στο συμπέρασμα να προτείνει ο κάθε φορέας τις εκδηλώσεις που προτίθεται να διοργανώσει, τον επόμενο χρόνο, ώστε να δημιουργηθεί ένας συνολικός ετήσιος προγραμματισμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
Με τον τρόπο αυτό ο Πολιτιστικός Οργανισμός θα εκτιμήσει ποιες εκδηλώσεις μπορεί να αναλάβει ως χορηγός, ώστε να συμπεριλάβει το αντίστοιχο κόστος στον οικονομικό προϋπολογισμό του 2023.
“Ήταν μια ευκαιρία να οργανώσουμε τα πολιτιστικά, ώστε και να μην συμπίπτουν οι εκδηλώσεις του Δήμου και των Πολιτιστικών Φορέων και να γνωρίζει ο κόσμος πότε θα πραγματοποιηθούν. Είχαμε ξεκινήσει την προσπάθεια αυτή πριν από περίπου δύο χρόνια, αλλά σκοντάψαμε στην πανδημία. Τώρα ελπίζω να κάνουμε τον προγραμματισμό μας και να τον γνωστοποιήσουμε στους συνδημότες μας, μέσω του διαδικτύου ή αν κριθεί αναγκαίο και με ένα φυλλάδιο, δήλωσε ο Γιώργος Μαυροειδής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου