Λάκης Γαβαλάς: Υπέροχο όνομα πόλεως τα Άνω Λιόσια

Της Εύης Τριανταφύλλου

Κάποιοι διστάζουν να λένε ότι μένουν στα Άνω Λιόσια και προτιμούν το “Δήμος Φυλής”.

Οι πιτσιρικάδες συχνά - πυκνά όταν θέλουν να χαριτολογήσουν για τον τόπο που ζουν κάνουν λόγο για τα πανέμορφα Λιός Άντζελες! Έτσι εξάλλου τα έχει  αποκαλέσει  και ο γνωστός συντοπίτης μας και βραβευμένος στο Master Chef Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο φημισμένος εντός κι εκτός συνόρων σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς έχει την δική του εκδοχή για τα Άνω Λιόσια, την οποία και διατύπωσε ευθαρσώς μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4 και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάση Αναγνωστόπουλο το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου 2022 παραχωρώντας τους, εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

“Τα Άνω Λιόσια είναι υπέροχο όνομα πόλεως” τόνισε χαρακτηριστικά βάζοντας επίσης στην τριάδα που τον εξιτάρει τη Γαστούνη και το Κακοσάλεσι.

Κι εν πάση περιπτώσει αν δεν το πιστεύετε κλικάρετε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές. (Η δήλωση του ακούγεται στα πρώτα 6 λεπτά της ούτως ή άλλως ενδιαφέρουσας συνέντευξης)

https://www.ertnews.gr/eidiseis/mono-sto-ertgr/lakis-gavalas-stin-ert-eisaggeleis-moy-eipan-oti-imoyn-sto-stochastro-eprepe-na-mpo-fylaki/

Κατά τα λοιπά τα Άνω Λιόσια έχουν τις δικές τους ομορφιές κι αν μη τι άλλο, ο Λάκης τους προσέδωσε τη λάμψη που κουβαλάει πάντα και παντού! Μην ντρέπεστε λοιπόν. Μένουμε Άνω Λιόσια και γουστάρουμε!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου