Πετυχημένη Καραγκιοζέϊκη παράσταση από τον Σύλλογο της Δροσούπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός, Περιβαλλοντικός, Εξωραϊστικός Σύλλογος Δροσούπολης πραγματοποίησε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 για τους μικρούς μαθητές της Δροσούπολης, Καραγκιοζέϊκη παράσταση με τον Τάκη Βαμβακίδη με τον τίτλο «Ο γάμος του Μπάρμπα-Γιώργου». Στον μπερντέ και στη σκηνή, ζωντανός Καραγκιόζης ήταν ο Τάκης Βαμβακίδης. Βοηθός στο μπερντέ ήταν η Φανή Αδαμίδη. Συμμετείχαν με την ομάδα «3 λαλούν και 2 χορεύουν» οι μουσικοί Θωμάς Δρόσος, Πασχάλης Τσέρνας και Solis Barki. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε στο χώρο του σχολείου και η δανειστική βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας.

Η διοργάνωση αυτής της παράστασης δεν ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια κάποιων ανθρώπων και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη τους:

-Tον Σταμάτη Πουλή, α΄ επιλαχόντα βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κάλυψε το κόστος του θιάσου.

-Γιώργο Αντωνόπουλο, αναπληρωτή Δήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Φυλής για την χορηγία των κερασμάτων που δόθηκαν στους μικρούς μας φίλους.

-Τον Νίκο Χατζητρακόσια, πρόεδρο της Σχολικής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής για την παραχώρηση της αίθουσας του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων για τη διεξαγωγή της παράστασης.

-Τον Αντώνη Κατσαμάγκο, γυμνασιάρχη του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων για την πολύτιμη βοήθεια του στη διοργάνωση της παράστασης.

-Τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 1ου, 6ου, 7ου και 10ου δημοτικού για τη διανομή των προσκλήσεων στους μικρούς μαθητές.

Η παράσταση αυτή όμως δεν θα μπορούσε να διοργανωθεί με τόσο μεγάλη επιτυχία χωρίς τα ακούραστα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δημήτρη Οικονόμου (Μπούλη), Άρη Μαυρίδη, Κώστα Καλομοίρη, Πέτρου Ζήκου, Χαράς Νιτσάκη, Χρήστου Απατάγγελου και Γιάννη Τριβέλλα.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε τους μικρούς μαθητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας έδωσαν χαρά με την διασκέδασης τους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Μιχάλης Ζουρίδης Κατερίνα Ματρακούκα
















 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου