Πετυχημένη επιχείρηση του Δήμου Φυλής για την σωτηρία πέντε κουταβιών

 


Για το Δήμο Φυλής η φροντίδα για τα αδέσποτα δεν είναι νομική υποχρέωση, αλλά ηθικό καθήκον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συντονισμένη επιχείρηση που στήθηκε, για τη σωτηρία ενός θηλυκού και πέντε κουταβιών από αυλή συνδημότισσας που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.
Οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης, Γιώργος Αβράμης και Βασίλης Γεωργιάδης, με τη βοήθεια των υπηρεσιών του Δήμου καθάρισαν, με μεγάλο κόπο, την αυλή από άχρηστα υλικά και φυτά για να φτάσουν στην κρύπτη των ζώων. Το αποτέλεσμα ήταν να απομακρυνθούν με ασφάλεια τα πέντε λαμπραντοράκια, τα οποία, μετά την περίθαλψή τους, υιοθετήθηκαν από φιλόζωες οικογένειες.
Την επιχείρηση του Δήμου συνέδραμαν η Ελληνική και η Δημοτική Αστυνομία και το Υγειονομικό. Κομβικό ρόλο έπαιξαν, όπως πάντα, οι φιλόζωοι συνδημότες μας, οι οποίοι απέδωσαν τα εύσημα στους Αντιδημάρχους και στο προσωπικό του Δήμου. Τιμητική αναφορά έκαναν στο Νίκο Κεφαλά και στη Νατάσα Πάλλα, η οποία έφερε σε πέρας το διαδικαστικό μέρος και γενικότερα συντονίζει την προσπάθεια του Δήμου στο δύσκολο τομέα των αδέσποτων.

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου