Ανάδειξη της Στεφάτου Διονυσίας σε Συντονίστρια του Τμήματος Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Μετά την ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής τού ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, η Στεφάτου Διονυσία, αναλαμβάνει τον συντονισμό του Τμήματος Ψηφιακής Πολιτικής του κόμματος, μαζί με τον Αναπληρωτή Συντονιστή Ζαμπάρα Μίλτο και την πολιτική καθοδήγηση της Μάγκυς Δούση.

Σύμφωνα με δήλωσή της στα social:

"Μεγάλη η τιμή, μεγάλη κι η χαρά μου, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που νιώθω μετά την ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής τού ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, να αναλάβω τον συντονισμό του Τμήματος Ψηφιακής Πολιτικής του κόμματος, μαζί με τον Αναπληρωτή Συντονιστή Ζαμπάρα Μίλτο και την πολιτική καθοδήγηση της Μάγκυς Δούση.

Ο τομέας αυτός αποτελεί έναν εξαιρετικά κρίσιμο πυλώνα για την ανάπτυξη και οικονομία της χώρας.
Απαιτείται η χάραξη μιας νέας στρατηγικής που θα οδηγήσει στη νέα ψηφιακή κοινωνία των πολιτών χωρίς αποκλεισμούς και θα βελτιώσει σημαντικά την χαμηλή μας κατάταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με τους σχετικούς δείκτες.
Καινοτομία, τεχνολογίες αιχμής, ψηφιακός μετασχηματισμός, ψηφιακή ανταγωνιστικότητα, ψηφιακή προσβασιμότητα και συνδεσιμότητα είναι μόνο λίγες από τις λέξεις κλειδιά που εμπεριέχονται στην ψηφιακή πολιτική και αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τη λειτουργία του κράτους αλλά και του κόμματός μας".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου