“Υπερφωτισμένος ο Driver Νίκος Λαπιδάκης και η “LS TOURS”

Λένε ότι ¨Οι παρέες γράφουν Ιστορία” … Κι αλήθεια είναι!
Ωστόσο οι δεμένες παρέες έχουν μια χημεία που τις οδηγεί σε επιτυχίες και νίκες! Πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για Θεατρικές Ομάδες.
Ο Νίκος Λαπιδάκης λοιπόν, ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε την Ομάδα Θεάτρου “Υπερφωτισμένοι” Φυλής, στην όμορφη Περαία της Θεσσαλονίκης και στο υπέροχο θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 προκειμένου να συμμετάσχει με το "LA NONA" στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Θερμαϊκού!


Κι αν ο Σκηνοθέτης Γιάννης Γαλανόπουλος είναι η ψυχή της Ομάδας, ο Νίκος Λαπιδάκης έγινε ένα με αυτήν!
 Οι ηθοποιοί τον αγάπησαν από την πρώτη στιγμή του ταξιδιού κι όλοι μαζί έγιναν μια υπέροχη παρέα! Ο Νίκος μάλιστα, αποδείχθηκε και θεατρόφιλος καθώς όχι μόνο απόλαυσε τη “La Nona” αλλά και άλλες παραστάσεις του Φεστιβάλ.

Σε ότι αφορά τώρα την εν λόγω συμμετοχή, ο Γιάννης Γαλανόπουλος στην σελίδα του facebook των Υπερφωτισμένων, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:


Το θεατρικό ταξίδι του "LA NONA" ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Με την παράσταση στο υπέροχο θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία της Θεσσαλονίκης! Είχαμε προγραμματίσει μια αποχαιρετηστήρια παράσταση στην Αθήνα μετά τη Θεσσαλονίκη αλλά μετά από την εμπειρία της 28ης Οκτωβρίου, 2022, αποφασίσαμε να κρατήσουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας όλα όσα ζήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Θερμαϊκού!


Οι Υπερφωτισμένοι απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό για το όλο αποτέλεσμα! Ακούμε ακόμα τα "Μπράβο" του κόσμου στα αυτιά μας! Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο θέατρο!

Να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την άψογη δουλειά που κάνουν, οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε τις τρεις ημέρες που ήμασταν στη Θεσσαλονίκη!

Επίσης, ευχαριστούμε τον Δήμο Φυλής που χάρη σε αυτόν μεταβήκαμε ηθοποιοί, τεχνικοί και σκηνικά στην Περαία! Τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Υπεύθυνο της Περιοδείας μας Αργύρη Αργυρόπουλο! 
Το LS TOURS (για περισσότερες πληροφορίες εδώ 
(https://lstours.gr/en/?fbclid=IwAR0P3qYNxByLpmVF2DOnVzX_6HTtRP_1N5si7vrwQq-rfmTEnL4N-sUJ3ik) και τον οδηγό μας κ. Νίκο για την άψογη συνεργασία μας!

Η "Nona" αγαπήθηκε πολύ!

Μετά από τόσες παραστάσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ναι, το λέμε με βεβαιότητα!

Εν αναμονή της Τελετής Λήξης και της Απονομής των Βραβείων του Φεστιβάλ στις 2/11, σας στέλνουμε την αγάπη μας και μακάρι να ξανασυναντηθούμε σε αυτή την υπέροχη θεατρική μάζωξη!

Συντελεστές 

Γιάννης Γαλανόπουλος / Nona

Μπαρμπηλένα Τριανταφύλλου / Τσίτσο

Σπύρος Μαυρής / Καρμέλο

Σοφία Γκαραβέλα / Μαρία

Ευμορφία Τριανταφύλλου / Ανυούλα

Μιχάλης Οικονομάκος / Δον Φρανσίσκο

Έρη Μαριόγλου / Μάρτα

Διονυσία Ιωάννα Γαλανοπούλου / Αφηγήτρια

Ελένη Πετροπούλου / Φώτα

Κωνσταντίνος Κοσμάς / Ήχοι

Δήμητρα Ολυμπία Γαλανοπούλου / Φροντιστήριο

Δημήτρης Κούρβας / Φροντιστήριο

Και λίγα χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την συμμετοχή της La Nona και των Υπερφωτισμένων Φυλής στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Θερμαϊκού. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου