Α' Βραβείο Προσχολικής Συμμετοχής σε Βρεφικό Σταθμό του Δήμου Φυλής από τον κορυφαίο Οργανισμό Make A wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος)

Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους γονείς για την αλληλεγγύη τους από τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλο

Συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού τους με τον φιλανθρωπικό/μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος), οι γονείς που τα παιδιά που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων εκπλήρωσαν και τα περασμένα Χριστούγεννα το ιερό “καθήκον” τους.

Επιπλέον ο Βρεφικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη, πήρε μέρος στον δημιουργικό διαγωνισμό του Make A wish « Σχεδίασε το Αστέρι σου” με αποτέλεσμα να κατακτήσει το πρώτο βραβείο!

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καμαρινόπουλος που είχε την τιμή και την χαρά να συμμετάσχει μαζί με παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών στην τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σεράφειο, του Δήμου Αθηναίων, θέλησε να απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εκείνους που συμμετείχαν στην συνολική προσπάθεια αλληλεγγύης, με την παρακάτω επιστολή:

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Τα περασμένα Χριστούγεννα, οι γονείς των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, συμμετέχοντας με 2 ευρώ, στήριξαν τον φιλανθρωπικό/μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος).

Αγκάλιασαν με αυτό τον τρόπο παιδιά με σοβαρές κι απειλητικές ασθένειες βοηθώντας να πραγματοποιηθούν βαθιές επιθυμίες τους και να ενισχυθεί με χαρά και δύναμη ο αγώνας τους για ζωή. Είναι παιδιά που με θάρρος παλεύουν για αυτό που εμείς θεωρούμε αυτονόητο!

Παράλληλα με τη δράση των γονέων, ο Βρεφικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη, πήρε μέρος στον δημιουργικό διαγωνισμό του Make A wish « Σχεδίασε το Αστέρι σου ». Οι παιδαγωγοί μας, ζωγράφισαν το Αστέρι της Ευχής με φαντασία και περίσσια αγάπη, προσπαθώντας να αποτυπώσουν στο χαρτί, ότι για όλους εμάς τα παιδιά της Ευχής είναι Σούπερ Ήρωες!

Με χαρά και συγκίνηση λοιπόν, σας ανακοινώνουμε ότι, στον διαγωνισμό, δόθηκε στον Σταθμό μας, το πρώτο βραβείο προσχολικής συμμετοχής. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σεράφειο, του Δήμου Αθηναίων.

Με την επιστολή αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους γονείς, που όλα τα χρόνια στηρίζουν τη φιλανθρωπική δράση των σταθμών μας προς το Make A wish, την Κιβωτό του Κόσμου, το Νταού Πεντέλης κ.α. και να δεσμευτούμε όλοι μαζί ότι θα είμαστε πάντα παρόντες σε θέματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.

Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών

Παναγιώτης Καμαρινόπουλος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου