Αλλάζουμε τη φυσιογνωμία του Δήμου Φυλής με οραματικά έργα δήλωσε σε διαδικτυακή συνέντευξη στην Νευτεμπορική TV ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς


Συνέντευξη Τύπου, για το πρόγραμμα των μεγάλων έργων του Δήμου Φυλής, παραχώρησε, στο διαδικτυακό κανάλι (Naftemporiki TV) της έγκυρης οικονομικής εφημερίδας “Ναυτεμπορική”, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς απάντησε, το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2022, στις ερωτήσεις του γνωστού δημοσιογράφου Τάκη Σπηλιόπουλου.


Ανέφερε ότι με την υπογραφή της σύμβασης για τη δημιουργία Κέντρου Μεταφορών στη Χωματερή, ο Δήμος Φυλής προσδοκά σημαντικά έσοδα, τα οποία θα δρομολογήσουν την ανάπτυξη του σε υγιή βάση.

Πρόσθεσε ότι ήδη υλοποιείται, στη Χωματερή, το έργο μετατροπής της σε Πάρκο Πρασίνου και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, από το οποίο ο Δήμος θα αποκομίσει ηλεκτρική ενέργεια ισχύος 10 ΜW, την οποία θα διαθέσει, κατά προτεραιότητα, στα ευάλωτα νοικοκυριά του Δήμου.

Τόνισε ότι ο Δήμος Φυλής ευελπιστεί ότι θα τεθεί, σύντομα, προς έγκριση, στην Κυβερνητική Επιτροπή, το οραματικό έργο ανέγερσης Φοιτητικής Εστίας και Διοικητικού Κέντρου στην περιοχή της Λίμνης.

“Με αυτές τις επιλογές αλλά και το τεράστιο πρόγραμμα έργων που ήδη υλοποιούμε, θα αλλάξει η φυσιογνωμία (brand name) του Δήμου Φυλής”, κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου