Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής: Τοξοβολία 2022: μια επιτυχημένη χρονιά και μια όμορφη γιορτή!

Ομολογουμένως το 2022 ήταν μια χρονιά που το άθλημα της τοξοβολίας στον Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής, απογειώθηκε σε υψηλά επίπεδα!

Οι προσπάθειές έφεραν κοντά στον κορυφαίο Αθλητικό Σύλλογο της Φυλής πολλούς νέους ανήλικους και ενήλικους αθλητές και μια συγκροτημένη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος άρχισε να αποδίδει καρπούς.

Έτσι, ο Ε.Π.Ο. Σ Φυλής θέλησε να αποχαιρετήσει τη χρονιά που εκπνέει με μια όμορφη γιορτή στην ταβέρνα «ΘΕΑ».

Η βραδιά άρχισε με ανοιχτή προπόνηση-επίδειξη τοξοβολίας με παρόντα τον προπονητή του τμήματος κ.Θανάση Μπέλλο. Στη συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρώτο προπονητή του Συλλόγου κ.Δημήτρη Χρυσαδάκο και έκλεισε με κέρασμα και μουσική.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ η “Πάρνηθα' Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες της Διοίκησης του Ε.Π.Ο.Σ για την αμέριστη υποστήριξή του στην ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και για την ανακαίνιση του χώρου.


Ο Γιώργος Μαυροειδής εξάλλου, επιφύλαξε ευχάριστη έκπληξη στους αθλητές καθώς όχι μόνο τους εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για τις επιτυχίες και τη δράση τους αλλά και δοκίμασε κοντά τους, τις ικανότητές του σε ρίψεις με τόξο!


Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Διονύσης Βλάχος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κλασσικού Αθλητισμού Μάκης Τοπαλίδης και πολλοί γονείς και φίλοι των αθλητών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου