Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με βαθιά μηνύματα και υπέροχες εκπλήξεις στους Παιδικούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Φυλής


 ...






Με δυο υπέροχες γιορτές γεμάτες πανανθρώπινα μηνύματα υποδέχθηκαν τα Χριστούγεννα που φτάνουν τα μικρά των Παιδικών και του Βρεφικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.

Η πρώτη γιορτή έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 14/12/22 στον φιλόξενο και άκρως Χριστουγεννιάτικο χώρο του Α΄ Παιδικού Σταθμού, όπου τα παιδιά μαζί με τις παιδαγωγούς τους, ετοίμασαν το καλύτερο και γευστικότερο γλυκό του κόσμου!

Για να το φτιάξουν χρησιμοποίησαν άριστα υλικά και πιο συγκεκριμένα: Την αγάπη , την ευγένεια , την ειρήνη , την φιλία και την καλοσύνη! Αυτό το γλυκό, το μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους, γονείς , παππούδες γιαγιάδες και φίλους.

Ακολούθησε το απόγευμα της Πέμπτης 15-12-2022 και οι γιορτή του Βρεφικού Σταθμού με τα “Εργαστήρια” να φτιάχνουν υπέροχες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροποίητα δώρα, γεμάτα φαντασία.

Και στις δύο γιορτές μοιράστηκαν δώρα και οι κατασκευές των παιδιών ενώ και αυτή τη φορά επιλέχθηκε ένα πολύ καλό αλλά και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Τις θερμές Χριστουγεννιάτικες ευχές μαζί με τη δέσμευση για διαρκή βελτίωση του επιπέδου των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών έδωσαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημήτρης Πουλιάσης.

Κοντά στα παιδιά , στους γονείς και στους παιδαγωγούς βρέθηκαν επίσης κι έδωσαν τις ευχές τους για καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Γιάννης Μαυροειδάκος ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Διονύσης Βλάχος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Σερέπας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου