Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς: Οι εργαζόμενοι είναι οι συνεργάτες που πάνε τον τόπο μπροστά

 Άκρως πετυχημένη η γιορτή του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής







Την ευκαιρία να ανταλλάξει θερμές ευχές με τους Εργαζόμενους του Δήμου Φυλής λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα είχε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Δήμαρχος όχι μόνο έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φυλής στην ταβέρνα “Αβράμης” της Χασιάς, που γέμισε απ΄άκρη σ’ άκρη, αλλά και πέρασε από όλα τα τραπέζια των εργαζομένων, ανταλλάσσοντας ευχές με τον καθένα και την καθεμία χωριστά.

Στην σύντομη ομιλία του εξάλλου επεσήμανε πως βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους και φίλες, “σε συνεργάτες, με τους οποίους ο Δήμος Φυλής, προχωράει διαρκώς μπροστά”


Ο νέος Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νίκος Σταυραάκης με την ολόπλευρη συμπαράσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου φρόντισαν στην κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωση με αποκορύφωμα την κλήρωση που περιλάμβανε ξεχωριστά δώρα (τηλεοράσεις και Laptop). Στην επιτυχία της εκδήλωσης εξάλλου, συνέβαλε το μενού που περιλάμβανε εξαιρετικό φαγητό και ποτό αλλά και το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. Η ορχήστρα των Βασίλη Πλαβούκου και Άγγελου Σούτα ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη και ξεσήκωσαν τους εργαζόμενους σε χορό που κράτησε καλά, ως τις απογευματινές ώρες.

Την άκρως πετυχημένη εκδήλωση των Εργαζομένων τίμησαν εκτός από τον Δήμαρχο, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι, Ελένη Λιάκου και Γιώργος Αβράμης, οι Αναπληρωτές Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση, Βασίλης Γεωργιάδης, Γιώργος Ραφτέλης και Γιώργος Κρητικός, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Αβράμης που ως ιδιοκτήτης της ταβέρνας διακρίθηκε για το άψογο σέρβις και την ζεστή φιλοξενία και ο Α’ επιλαχών Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου