Εγκάρδιες ευχές για την γιορτή του δέχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

 Θερμές ευχές για την ονομαστική του γιορτή δέχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής την προπαραμονή των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Τηρώντας την παράδοση του εορταστικού κλίματος που επικρατεί στον Δήμο Φυλής συνήθως την παραμονή της μεγάλης γιορτής, καθώς φέτος τα Χριστούγεννα πέφτουν Κυριακή, οι ευχές έπεσαν “βροχή” και... ήρθαν “προκαταβολικά!” .

Από το Γραφείο του Χρήστου Παππού πέρασαν οι συνεργάτες του, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι αλλά και δεκάδες εργαζόμενοι τους οποίους ο Δήμαρχος Φυλής θεωρεί όπως πολλές φορές έχει υπογραμμίσει, “Συνεργάτες και μοχλό ανάπτυξης του τόπου.”

Όσο για τα Παραδοσιακά Κάλαντα, από την Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής, αυτά θα αντηχήσουν κανονικά την Παραμονή το Χριστουγέννων, το πρωί του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου. Υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Καλομοίρη οι μουσικοί της Φιλαρμονικής θα δώσουν τον εορταστικό τόνο και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής.

Παράλληλα στις Κεντρικές πλατείες και των τριών πόλεων, θα πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικα events και για τα παιδιά.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις ευχές που δέχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου