Ολοκληρώθηκε το έργο ηλεκτροφωτισμού στο Αίθριο της Αττικής Οδού

Στην αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο Αίθριο της Αττικής Οδού, στο Ζεφύρι, προχώρησε ο Δήμος Φυλής. Επισκεύασε την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και τοποθέτησε πάνω από 150 καινούργια φωτιστικά σώματα νέας τεχνολογίας (led). Το έργο που περιλαμβάνεται στη συνολική παρέμβαση του Δήμου στο Αίθριο, συντόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς, με την υποστήριξη του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα.


   Η παρέμβαση του Δήμου στο Αίθριο περιλαμβάνει, επίσης, επισκευή και ηλεκτροδότηση του κτιρίου και αντικατάσταση των οργάνων παιδικής χαράς. Στόχος να αναδειχθεί και να γίνει επισκέψιμος, για τους κατοίκους του Ζεφυρίου, όλες τις ώρες της ημέρας, ένας σημαντικός χώρος πολιτισμού και αναψυχής.


«Κινηθήκαμε στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Δημάρχου Χρήστου Παππού. Ευχαριστώ το συνάδελφο Θανάση Σχίζα και όλους τους εργαζομένους του Δήμου για τη βοήθειά τους. Ο φωτισμός στο Αίθριο πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές και θα αναβαθμίσει έναν πολύτιμο για τους συνδημότες μας κοινόχρηστο και κοινωφελή χώρο. Που αποκτήθηκε χάρη στον αγώνα του Κώστα Λιάρου και διαμορφώθηκε με προσπάθεια όλων των μεταγενέστερων Δημάρχων του Ζεφυρίου, προς τους οποίους είμαστε ευγνώμονες», δήλωσε ο Μαρίνος Σαρλάς



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου