Πλήθος κόσμου κατά τον Αγιασμό των Υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων

...



Πλήθος κόσμου συγκέντρωσε η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων, που πραγματοποιήθηκε, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρα, στις 6 Ιανουαρίου 2023.

Μετά τη λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, οι επίσημοι και το εκκλησίασμα μετέβησαν, εν πομπή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, με επικεφαλής τη Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής.

Κατά την τελετή τηρήθηκαν τα εκκλησιαστικά έθιμα με την άφεση περιστεριού και την ρίψη του σταυρού στο Κολυμβητήριο, για την ανέλκυση του οποίου βούτηξαν κολυμβητές και κολυμβήτριες των σωματείων της πόλης, αλλά και συνδημότες μας, όπως ο Αναπλ. Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Στέλιος Καμπόλης, ο Γιώργος Σαμπάνης κ.ά.

Εν συνεχεία, έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών και προσφέρθηκε κέρασμα το οποίο επιμελήθηκε, όπως και όλη την εκδήλωση, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ), υπό την καθοδήγηση του Προέδρου Γιώργου Μαυροειδή και τη βοήθεια του προϊστάμενου του Γραφείου Δημάρχου Δημήτρη Στουραΐτη.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ο Βουλευτής Βαγγέλης Λιάκος, ο επιλ. Βουλευτής Σταμάτης Πουλής, οι Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δημοτικής Κοινότητας και των Νομικών Προσώπων του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Αναπλ. Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Φορέων κ.ά.

Χαρακτηριστικά βίντεο και φωτό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου