Με εγκωμιαστικές ευχές κι εκπλήξεις για τους εργαζόμενους η Βασιλόπιτα της Διεύθυνσης Πρασίνου – Περιβάλλοντος του Δήμου Φυλής

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας αλλά και εγκωμιαστικά λόγια για τους εργαζόμενους πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου 2023 η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Φυλής.

Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Αναπληρωτής Δημάρχου της Διεύθυνσης Βασίλης Γεωργιάδης, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού κι επεσήμανε από την πρώτη στιγμή ότι η πρωτοχρονιάτικη πίτα είναι στην ουσία κοινή με τους συναδέλφους του, τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη αλλά και τον αναπληρωτή Δημάρχου Υποδομών Γιώργο Ραφτέλη με τους οποίους έχει άριστη συνεργασία προκειμένου να επιλύονται καθημερινά προβλήματα και να παράγεται ουσιαστικό έργο.

Απευθυνόμενος επίσης στους εργαζόμενους υπογράμμισε χαρακτηριστικά “Η Δύναμή μας, είστε εσείς!” και τους ευχαρίστησε για το πολύτιμο έργο τους με λόγια από καρδιάς. Ο Βασίλης Γεωργιάδης εξάλλου, το κομμάτι της πίτας που του αναλογούσε το αφιέρωσε στον Α' επιλαχών Βουλευτή Ν.Δ Δυτικής Αττικής Σταμάτη Πουλή, τον οποίο αποκάλεσε ¨φίλο και οικογένεια”. Καταλήγοντας του ευχήθηκε να κατακτήσει το αξίωμα του Βουλευτή για το οποίο δίνει τον προσωπικό του αγώνα, προσθέτοντας πως μέσα από την Αναπτυξιακή εταιρία του Δήμου Φυλής, έχει να προσφέρει στον τόπο πολλά.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του στο Βίντεο:

https://youtu.be/CRWkYazFn9o

Τις ευχές του έδωσε στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης ο οποίος επίσης αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στους εργαζόμενους, επισημαίνοντας ότι “Ο μοχλός Ανάπτυξης του Δήμου Φυλής είναι διαχρονικά οι εργαζόμενοι”. Ο ίδιος με την υπόσχεση να είναι δίπλα τους και υποστηριχτής στο έργο τους, αφιέρωσε το κομμάτι της Βασιλόπιτας που του αναλογούσε στην Εκκλησία και στους πατέρες Χρήστο Τίτο και Άγγελο Κανέλλο, που την ευλόγησαν. Ο Μιχάλης Οικονομάκης άλλωστε, ήταν εκείνος που ανακοίνωσε ότι η Βασιλόπιτα περιέχει 5 φλουριά για τους τυχερούς εργαζόμενους, με το καθένα να εξαργυρώνεται σε συμβολικό χρηματικό ποσό και διήμερη άδεια.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό βίντεο:

https://youtu.be/Cs_n6dSj300

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο έτερος Αναπληρωτής Δημάρχου υποδομών Γιώργος Ραφτέλης, ευχαρίστησε με εγκάρδιες ευχές τους Βασίλη Γεωργιάδη και Μιχάλη Οικονομάκη, καθώς και όλους τους εργαζόμενους για την άρτια συνεργασία που αποφέρει καρπούς και αφιέρωσε συμβολικά το κομμάτι του στον Ηλία Κανελλόπουλο για την καθημερινή και ολόπλευρη στήριξή του, στον δύσκολο τομέα της οδικής ασφάλειας και της οδόσημανσης. Ευχαρίστησε επίσης με εγκαρδιότητα τον Σταμάτη Πουλή, υπογραμμίζοντας ότι οι Φοιτητικές Κατοικίες που θα δημιουργηθούν στο Δήμο Φυλής είναι ένα έργο πνοής.

Ακολουθεί το βίντεο του χαιρετισμού του.

https://youtu.be/wGNQ3vBD8aw

Τις ευχές του σε εργαζόμενους και αιρετούς έδωσε επίσης ο Α' επιλαχών Βουλευτής Ν.Δ Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής ο οποίος τους ευχαρίστησε με θερμά λόγια. “Σας ευχαριστώ γιατί με αγκαλιάσατε και με καλοδεχτήκατε. Νιώθω πως είμαι κι εγώ ένας από εσάς, γιατί από τη θέση του Συμβούλου του Δημάρχου έχω δουλέψει τα τρία τελευταία χρόνια για τον Δήμο Φυλής και σας διαβεβαιώνω πως είμαστε ο καλύτερος Δήμος. Ξεκινώντας από τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού που εργάζεται νυχθημερόν, τους στενούς συνεργάτες του, τους Αντιδημάρχους, Αναπληρωτές Δημάρχους, τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων και όλους εσάς ότι γίνεται, γίνεται με αυταπάρνηση και αγάπη και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα” τόνισε χαρακτηριστικά, αφιερώνοντας το δικό του κομμάτι στις Γυναίκες εργαζόμενες που έχοντας να επωμισθούν και τις ευθύνες της οικογένειας καταβάλλουν πολλαπλές καθημερινές δυνάμεις.

Ακολουθεί το βίντεο του σύντομου χαιρετισμού του

https://youtu.be/I9rByZVhXT4

Τις εγκάρδιες ευχές της έδωσε τέλος, η ιδιαίτερα αγαπητή πρώην Δημοτική Σύμβουλος Ζεφυρίου και πάντα μάχιμη στα κοινά και τον τοπικό αθλητισμό Ρούλα Πατήλα , η οποία ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλή υγεία και πρόσφερε το κομμάτι της στον συνάδελφο Νίκο Ατζάμπο, ο οποίος βγαίνει στη σύνταξη.

Βίντεο: https://youtu.be/KG7JWrfSwpk

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα με ανταλλαγές ευχών και κέρασμα για τους εργαζόμενους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου