Στην κοπή της Βασιλόπιτας της ΟΝΝΕΔ Φυλής παρέστη ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά αλλά και για τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας, επικράτησε στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Φυλής, για την κοπή της Βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε στο καφέ-bar «15 Garden» στα Άνω Λιόσια, το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2023.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι πρόσφατα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Φυλής αποκομίζοντας πολύ θετικές εντυπώσεις, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα παράγουν πολιτικό πολιτισμό στην πόλη μας.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φυλής και Υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικών της Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αθρόα προσέλευση μελών και φίλων και διαβεβαίωσε ότι “η ΟΝΝΕΔ, που αποτελεί την κινητήριο δύναμη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, με οδηγό το όραμά της και τη νεανική της ορμή, θα είναι πάντοτε μπροστά σε όλους τους αγώνες”.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Τίτος Χρήστου, Αρχιερατικός Επίτροπος Φυλής, Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Αχαρνών, έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα Άγγελο Κανέλο.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους κι έδωσαν τις ευχές τους στην Τοπική Οργάνωση, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Α΄ επιλαχών Βουλευτής Ν.Δ. Σταμάτης Πουλής, η επιλαχούσα Βουλευτής Ν.Δ. Τζένη Μπάρα, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. Ανδρέας Τσώκος, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρωτής Δημάρχου στον τομέα Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Φυλής, Μαρίνος Σαρλάς, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής Γιώργος Μουζάκας, καθώς και οι Πρόεδροι των Τ.Ο. της ΟΝΝΕΔ σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Μάνδρα και Μέγαρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος, Γιώργος Αβράμης και Βασίλης Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής “Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής, οι Πρόεδροι της Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιάννης Κρεμύδας και Νίκος Χατζητρακόσιας αντίστοιχα, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, οι αναπληρωτές Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση και Γιώργος Κρητικός, το μέλος του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Αθανάσιος Μήτσιος και η Τοπική Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Λία Καψή.

Βίντεο: Χαιρετισμός Δημάρχου και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου